Quantcast

Η Ivanka Trump ανοίγει το δικό της κατάστημα κοσμημάτων

Το 2007, η κόρη του σημερινού προέδρου της Αμερικής Ivanka Trump, δημιούργησε τη δική της εταιρεία η οποία πουλούσε πολυτελή κοσμήματα από χρυσό και διαμάντια. Σήμερα, 10 χρόνια μετά, ανοίγει το δικό της κατάστημα στην πέμπτη λεωφόρο του Manhattan, στο ισόγειο του γνωστού ουρανοξύστη του πατέρα της.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ivanka επιχειρεί να έχει το brand της φυσική υπόσταση, καθώς παλαιότερα είχε περάσει από ένα μπαράζ αποτυχημένων προσπαθειών, ανοίγοντας καταστήματα μέχρι και στην Κίνα, τα οποία απέτυχαν.

Μέχρι τώρα, το brand της κόρης του προέδρου πουλούσε μόνο μέσω άλλων καταστημάτων ή μέσω online προορισμών αγορών και μάλιστα είχε δημιουργηθεί αρκετά μεγάλος ντόρος, όταν το Nordstrom.com, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το εμπορικό σήμα της Ivanka Trump, πράγμα που εξόργισε τον πατέρα της Donald, ο οποίος πόσταρε εξαγριωμένα tweets, ενάντια στο online κατάστημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Ivanka, έχει αποσυρθεί προσωρινά από τη διοίκηση της εταιρείας της και συμμετέχει μόνο ως κύρια μέτοχος καθώς οι υποχρεώσεις της την θέλουν στον Λευκό Οίκο.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR