Quantcast

Disaronno wears Missoni: Η νέα συλλεκτική φιάλη

#DisaronnoWearsMissoni

Το DISARONNO και ο ιταλικός Οίκος MISSONI ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια συλλεκτική φιάλη, για καλό σκοπό.

Το outfit του Disaronno φέτος αναλαμβάνει ο ιταλικός Οίκος MISSONI, δημιουργώντας μια μοναδικής κομψότητας και πρωτοτυπίας συλλεκτική φιάλη! Για 5η συνεχόμενη χρονιά το δημοφιλέστερο Ιταλικό λικέρ στον Κόσμο συνεργάζεται, μετά τους Moschino, Versace, Cavalli και Etro με έναν ακόμη iconic Οίκο Μόδας της χώρας του. Η διάσημη φιάλη του Disaronno έχει “ντυθεί” με τις χαρακτηριστικές ακανόνιστες γραμμές του διάσημου Οίκου, σε θερμές χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με αυτές του ίδιου του ποτού. Τα διάφανα κενά επιτρέπουν ματιές στο εσωτερικό της φιάλης και στο κεχριμπαρένιο υγρό, μετατρέποντάς το έτσι σε κομμάτι του ίδιου του design της.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης Disaronno wears MISSONI θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προωθεί έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Η φιάλη Disaronno wears MISSONI κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο σε σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας -ειδικά ενόψει εορτών- ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε αληθινό fashionista, και όχι μόνο!

Tο cocktail Disaronno Special Angela20, εμπνευσμένο ειδικά για την περίσταση, συνδυάζει εξαιρετικά την γλυκιά γεύση του Disaronno με την οξύτητα του λεμονιού, την σπιρτάδα της ginger beer και την στιβαρότητα της βότκα.

Συστατικά 30 ml Disaronno 30 ml βότκα 30 ml χυμός λεμόνι 90 ml ginger beer Εκτέλεση Προσθέστε το Disaronno, τη βότκα και τον χυμό λεμόνι σε ένα ψηλό ποτήρι, με πάγο. Απογεμίστε με ginger beer.

Για περισσότερα μπείτε στο www.facebook.com/Disaronno

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR