Quantcast

Τι συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας; 

Για κάτι καινούριο, αυθεντικό και ανατρεπτικό προετοιμάζεται το αθηναϊκό κοινό. #AthensIsOriginal 

Στα πιο αυθεντικά κομμάτια του αστικού τοπίου ξεδιπλώνεται ένα ξεχωριστό story, με μυστηριώδη τρόπο και με σημαντικό νόημα. Στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, σε εκείνα που στρέφονται τα βλέμματα του πιο ενημερωμένου αθηναϊκού κοινού, εικαστικές προτομές νέων ανθρώπων της πόλης επαναπροσδιορίζουν την εικόνα της.

Η ενέργεια ξεκινά να αποκαλύπτεται «ήσυχα» και με διακριτικό τρόπο, αναδεικνύοντας το profile των νέων ανθρώπων που ξεχωρίζουν. Τα νέα ταλέντα της πόλης έχουν την τιμητική τους καθώς προσδιορίζουν την εξέλιξη, την τόλμη, την καινοτομία, το θάρρος και την σύγχρονη επιλογή.

Η Ελευθερία Στάμου, corps de ballet στην Εθνική Λυρική Σκηνή, ο βραβευμένος tattoo artist Captain, η social entrepreneur Ναταλία Κρίτσαλη, ο bartender Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ο DJ Young, Dj και παραγωγός, η Jazz Vocalist και ηθοποιός Ξένια Ντάνια και ο street artist και εικαστικός STMTS, φανερώνονται στο πιο αστικό κομμάτι του αθηναϊκού σκηνικού και μας προετοιμάζουν για τη μεγάλη στιγμή.

Και όλοι τους μας καλούν να μπούμε στο athensisoriginal.gr και να γίνουμε κομμάτι αυτού του «κάτι» που συμβαίνει.

Τι συμβαίνει; Βρήκαμε την απάντηση: Η αυθεντικότητα του αγαπημένου σε όλους μας brand της adidas, αφιερώνεται τώρα ολοκληρωτικά στην Αθήνα και στη νέα, δημιουργική γενιά της, μέσα από την ενέργεια Athens is Original.

Τολμώντας και δημιουργώντας καινοτομία και έμπνευση, η αυθεντικότητα των νέων και ταλαντούχων προσώπων της Αθήνας ταυτίζεται με την εξέλιξη της adidas και «πιάνονται» χέρι-χέρι, με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου adidas Originals καταστήματος, στο κέντρο της πόλης. Οι στιγμές που πρόκειται να γράψουν ιστορία θα ξεδιπλωθούν στο μεγάλο event για το opening του καταστήματος στις 10 Νοεμβρίου.

Η πόλη που σε όλες της εκδοχές της, τη χαρακτηρίζει η αυθεντική εικόνα της, υποδέχεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το νέο σημείο αναφοράς της adidas.

Μπες και δώσε τα στοιχεία σου στο athensisoriginal.gr και γίνε κομμάτι του πιο αυθεντικού event της πόλης (στις 10 Νοεμβρίου).

Δίνουμε ραντεβού από τώρα.

#AthensIsOriginal

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR