Quantcast
Θεσσαλονίκη

Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης με θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο

Καταλαμβάνοντας πάνω από 300 τετραγωνικά μέτρα, αυτό το σύγχρονο, διώροφο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, έχει θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Σχεδιάστηκε από το NORMLESS Architecture Studio για λογαριασμό μιας νέας και αναπτυσσόμενης οικογένειας. Το έργο περιελάμβανε μια πλήρη ανακαίνιση του χώρου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός, άνετος χώρος για τους ιδιοκτήτες.

Κάθε κομμάτι χώρου τροποποιήθηκε, μετατρέποντας τη διάταξη σε ανοιχτού σχεδίου, με βελτιωμένες γραμμές και περισσότερη λειτουργικότητα. Στον κάτω όροφο υπάρχουν οι περισσότεροι κοινόχρηστοι  χώροι, όπως η κουζίνα, το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο για τους επισκέπτες και το μπάνιο. Όσο για τον επάνω όροφο, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Όσον αφορά την κουζίνα, διαθέτει μπλε ντουλάπια, ζεστές αποχρώσεις ξύλου και μαύρες λεπτομέρειες. Σε όλο το εσωτερικό, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μια λευκή, μαύρη και γκρίζα χρωματική παλέτα με πινελιές πράσινου και μπλε. Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, μια σειρά από ντουλάπες καταλαμβάνει τον έναν τοίχο, ενώ ασπρόμαυρα πλακάκια καλύπτουν το πάτωμα.

Photos by George Sfakianakis

Πηγή: Design-milk.com

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR