Quantcast

ΑΚΤΟ: Οι δημιουργικές φωνές των νέων ταλέντων, «ακούγονται» όλο και πιο δυνατά

Γράφει ο Ιωάννης Μεκιάμης

Ένας εκπαιδευτικός όμιλος δίνει νόημα στην έννοια εξειδίκευση στο Art & Design γράφοντας κάθε χρόνο ιστορία.

Ο AKTO, με παράδοση πάνω από 45 χρόνια, αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Τέχνης, Design και Media στην Ελλάδα, έχοντας αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα χρόνια, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Συνδυάζοντας το πιο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο ΑΚΤΟ έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια τη δική του ταυτότητα που εμπνέει κάθε νέο σπουδαστή, προσφέροντάς του τη δυνατότητα για το πιο σημαντικό και δυνατό ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο ΑΚΤΟ προσφέρει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε επίπεδο Bachelor of Arts (Hons) Degree και Master of Arts, με την επικύρωση του κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Middlesex University London.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας που παρέχει όλο το φάσμα σπουδών, στην κατηγορία του Art & Design.

Προγράμματα Σπουδών: Graphic Design, Interior Architecture, Product & Design Innovation, Photography, Fashion Design, Fine Art & New Media, Animation & Interactive Media, Sketch-Comics-Cartoon.

Επιπλέον, ο ΑΚΤΟ έχει εντάξει στα προγράμματα σπουδών του και διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – ΙΕΚ στις αντίστοιχες ειδικότητες.

Όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται προς αυτού του είδους τους κλάδους για σπουδές και κατάρτιση, τόσο εξαιτίας των ευνοϊκών δεδομένων επαγγελματικής απορρόφησης, αλλά κυρίως λόγω της δημιουργικής τους φύσης.

Πώς όμως η ποιότητα σπουδών στους παραπάνω κλάδους βοηθάει τους νέους επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στα νέα αυτά δεδομένα και στην προσπάθεια εύρεσης εργασίας;

Ο ΑΚΤΟ προσφέρει τη δυνατότητα για διακρίσεις, στον επαγγελματικό και στον καλλιτεχνικό χώρο, παρέχοντας πάντα στους σπουδαστές του τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία ώστε να διαμορφώσουν την αισθητική τους και να εξελιχθούν ως δημιουργοί.

Η επιτυχία του ομίλου ΑΚΤΟ βασίζεται στο γεγονός πως φροντίζει για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ταλέντων των σπουδαστών, δίνοντας τους ολοκληρωμένες εμπειρίες, σε μορφή projects και διαγωνισμών, καθώς και την ευκαιρία να συνεργαστούν με κορυφαία brands, εταιρίες και οργανισμούς.

Έτσι, οι νέοι που φοιτούν στον ΑΚΤΟ αντιλαμβάνονται από την αρχή της ακαδημαϊκής τους πορείας, τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας , καθώς και τον τρόπο λειτουργίας της.

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR