Quantcast

Sony NW-WS623: Αντοχή, καινοτομία και κομψότητα

Η νέα προσθήκη των Walkman S620 στην πολυτελή και σύγχρονη γκάµα της Sony, ανατρέπουν κάθε κλισέ. Η προπόνησή µας αποκτά µια νέα εκδοχή και χαρακτηρίζεται από καινοτοµία, σταθερότητα και άνεση. Τα Sony NW-WS623 γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος κάθε αθλητή. Βροχή, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, θαλασσινό νερό, σκόνη, τίποτα δεν αποτελεί πρόκληση. Σε συνδυασµό µε την κομψότητα, τα αδιάβροχα αυτά ακουστικά είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ λόγω του εργονοµικού σχεδιασµού τους µπορούν και προσφέρουν όλα όσα χρειαζόµαστε.

Έρχονται για να δώσουν ενδιαφέρον στις προπονήσεις σου. Προπονήσου παρέα με την αγαπημένη σου μουσική και μην αφήνεις τίποτα να σε διακόψει! Ιδανικό για κάθε περιβάλλον, για κάθε περιήγηση και ανακάλυψη, το Walkman S620, είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό και ανθεκτικό στη σκόνη. Έτσι σου δίνουν την δυνατότητα να προπονηθείς χωρίς περιορισμούς ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Μην αφήσεις την βροχή να σου «χαλάσει» τη διάθεση στην προπόνηση, τώρα με τα νέα αδιάβροχα Sony WS620 πας παντού!

Παράλληλα, είναι κοµψό και άνετο στην εφαρµογή. Με Bluetooth® και τεχνολογία NFC για ασύρµατη µετάδοση ροής, χωρητικότητα έως 16 GB για λίστες αναπαραγωγής, µπαταρία γρήγορης φόρτισης και τηλεχειριστήριο µε Bluetooth®, είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σύγχρονο αθλητή που επιζητά την εξέλιξη στις καθηµερινές του δραστηριότητες. Με τον ανάλαφρο και στιλάτο σχεδιασμό τους, τα ακουστικά αυτά σε ακολουθούν παντού, αφού παραμένουν σταθερά στα αυτιά σου ενώ εσύ τρέχεις, κολυμπάς, κάνεις ποδήλατο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Το καλύτερο; Για πρώτη φορά σε ένα αδιάβροχο Walkman®, η Sony ενσωματώνει τη μοναδική τεχνολογία Εξουδετέρωσης Θορύβου (Ambient Sound mode), η οποία σου επιτρέπει να ακούς τους εξωτερικούς ήχους, όταν εσύ το επιλέξεις, για ασφαλή χωρίς άλλες ανησυχίες υπαίθρια προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να διατηρείς επαφή με τον κόσμο γύρω σου χωρίς να χρειαστεί να τα αφαιρέσεις ή να χαμηλώσεις την ένταση. Τα στιλάτα αυτά ακουστικά σου λύνουν τα χέρια, επιτρέποντάς σου να επικεντρωθείς αποκλειστικά στην αγαπημένη σου δραστηριότητα.

Δώσε ρυθμό σε κάθε σου προπόνηση με την μοναδική σειρά ακουστικών WS620 από την Sony.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR