Quantcast

Το νεοσύστατο “The Hungry Bites” υποψήφιο στα Saveur blog Αwards

Το ελληνικό “The Hungry Bites” στη λίστα με τα καλύτερα food blogs, για το αμερικανικό περιοδικό Saveur.

Συνταγές, προτάσεις και δημιουργίες με εξέχουσα αισθητική και φιλοσοφία, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα εικόνα και τη σύγχρονη γκάμα επιλογών. Το The Hungry Bites, σχεδόν αθόρυβα, εισχωρεί δυναμικά στην εγχώρια αλλά και διεθνή σκηνή των πιο επιλεκτικών food blogs.

Το Saveur είναι ένα γνωστό αμερικάνικο περιοδικό με θέμα το φαγητό, το κρασί και τα ταξίδια. Το πρώτο του τεύχος κυκλοφόρησε το 1994 και σήμερα έχει περίπου 325.000 συνδρομητές και 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Από το 2010 διοργανώνει τα Saveur blog awards, με τα φετινά βραβεία να έχουν 12 κατηγορίες (Best travel blog, Best baking & sweets blog, Best photography, κ.α.) με 6 φιναλίστ σε κάθε κατηγορία. Μία από τις κατηγορίες αυτές είναι και η Best New Voice όπου συμμετέχουν νέα food blogs. Οι φιναλίστ επιλέγονται από τους συντάκτες του περιοδικού αφού πρώτα προταθούν από το κοινό. Φέτος προτάθηκαν πάνω από 30.000 blogs για όλες τις κατηγορίες. Κατόπιν γίνεται on line ψηφοφορία, όπου το κοινό μπορεί να ψηφίζει το αγαπημένο του blog (φέτος η ψηφοφορία διαρκεί από τις 09 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτέμβρη). Στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών σε κάθε κατηγορία.

Το The Hungry Bites είναι ένα ελληνικό blog στην αγγλική γλώσσα το οποίο προωθεί το μεσογειακό φαγητό και φέτος είναι προτεινόμενο στην κατηγορία Best New Voice! Μέσα από το blog του ο Ευθύμης, δημιουργός και ιδιοκτήτης,  προσπαθεί να δώσει εύκολες συνταγές για νόστιμα και υγιεινά πιάτα, να καταγράψει παραδοσιακές Μεσογειακές συνταγές, και να μεταμορφώσει κάποιες άλλες παρουσιάζοντάς τες με μία φρέσκια ματιά. Το blog αναμένεται να μεταφραστεί και στα ελληνικά στο προσεχές διάστημα.

 Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR