Quantcast
skateboard decks

Skateboard Decks για την Dior Homme από τον Kris Van Assche

Μία αποκάλυψη μέσω του Instagram του έκανε ο Kris Van Assche, προσφέροντας ένα sneak peek της νέας συλλογής από skateboard decks του Dior Homme για το καλοκαίρι του 2018.

Τα τρία σχέδια που εμπεριείχε η φωτογραφία, φέρουν ένα κόκκινο, μαύρο και άσπρο σχέδιο χρωμάτων που αντικατοπτρίζει το θέμα της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του οίκου. Ένα από τα skateboard decks μάλιστα φέρει την εικόνα μιας φιγούρας με ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι outerwear, ενώ τα άλλα δύο σχέδια φέρουν λογότυπα και γράμματα του Dior.

Αυτή η συλλογή είναι άξια σχολιασμού, καθώς είναι η δεύτερη που συμπεριλαμβάνει προϊόντα της πολιτιστικής κουλτούρας του skate, μετά τη συλλογή Supreme x Louis Vuitton. Κανείς δεν ξεχνά, φυσικά, πως πριν από ένα χρόνο, προσωπικότητες από τη σκηνή του skate της Νέα Υόρκης απάντησαν στην εμμονή του κόσμου της μόδας με το skate oriented style, επικρίνοντας την κάλυψη της “Skate Week” από τη Vogue αλλά και τη μίμηση της υποκουλτούρας. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κουλτούρα του skate έχει μεγάλη επιρροή στα ανδρικά ρούχα – ειδικά στη σφαίρα του streetwear – η σχέση της με την υψηλή μόδα είναι ακόμα μάλλον αμφισβητήσιμη.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR