Quantcast

Dirt’idee #12 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

 

To POP UP dinner στο BIOS.Home Kitchen

Ένα ιδιαίτερο pop up dinner event με την αφιχθείσα από την Καλιφόρνια Sharon Brenner του site ‘Records in the Den’. Η Sharon θα παρουσιάσει ένα μενού με έξι πρωτότυπα πιάτα εμπνευσμένα από την καλιφορνέζικη ανατροφή της και την αγάπη της για τη κουζίνα της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Οι επισκέπτες καλούνται να μαζευτούν γύρω από ένα τραπέζι με φίλους και να πάρουν θέση για μια γαστρονομική περιπέτεια με την California-Fattoush Panzanella Σαλάτα με dressing από γιαούρτι και ταχίνι, το Petimezi and Honey Spiced Χοιρινό με ψητές πατάτες, το Fish Kofte με γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας και πολλά ακόμα.

 

Τα 10᾽ Skin Refreshments ή αλλιώς τα Beauty Cubes του Kορρέ

10 λεπτά, 5 πολύχρωμα mask cubes, 5 φρέσκα φυσικά συστατικά και 1 ισχυρή δόση είναι αρκετά για να αναζωογονήσουν πρόσωπο και διάθεση, οπουδήποτε, κάθε στιγμή του καλοκαιριού! ΚΟΡΡΕΣ Beauty Cubes Limited Edition, με ξεχωριστή gel υφή και σε μορφή πηλού, για νεανική και δροσερή όψη άμεσα, χάρη στο χρωματιστό, λαχταριστό line-up ευεργετικών συστατικών – ενυδατικό Αγγούρι, αντιοξειδωτικό Raspberry, energy-boosting Πορτοκάλι, καρπός Αγριοτριανταφυλλιάς για λάμψη και Δενδρολίβανο για βαθύ καθαρισμό.

 

To ανερχόμενο brand Glorious Beach Living

Η σειρά GBL είναι σχεδιασμένη από ένα κορίτσι που δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά έχει αποφασίσει ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της. “Με δυσκολεύει στα πρακτικά, αλλά έχει υπέροχο φαγητό και αγόρια και θέλω πάντα να επιστρέφω” λέει η ίδια, και η μικρή αυτή νοσταλγία μετά την πιο πρόσφατη επίσκεψή της ήταν το μισό κίνητρο για τον σχεδιασμό της κολεξιόν, που θα είχε μόνο resort και beachwear για όλες τις Ελλάδες του κόσμου, όπου ο καιρός είναι ζεστός 9 μήνες τον χρόνο και η σκέψη για θάλασσα δεν απέχει πολύ από την πράξη.

Φτιαγμένες για να ενσωματώνονται σε κυκλαδίτικα κάδρα, ξερά αιγαιοπελαγίτικα τοπία αλλά και πρασινάδες Ιονίου, ιδανικές για άσπρο μπλε αλλά και άγονους λόφους, πανέτοιμες για διακοπές σε πολυτελή θέρετρα ή και μη, οι δημιουργίες Glorious Beach Living είναι ικανές να απογειωθούν από κάθε γυναίκα που αγαπά το καλοκαίρι και θέλει να το “φοράει” στην πιο κομψή του εκδοχή.

 

Η έκθεση Γκίκας – Craxton – Leigh Fermor: Η Γοητεία της ζωης στην Ελλάδα

Από τις 7 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζεται την ανασκόπηση της ζωής και του έργου τριών σημαντικών προσωπικοτήτων της τέχνης και των γραμμάτων του 20ού αιώνα, – του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, του John Craxton και του Patrick Leigh Fermor – μέσα από μια έκθεση που διερευνά τη φιλία που τους ένωσε για σχεδόν μισό αιώνα, καθώς και την αγάπη που μοιράζονταν για την Ελλάδα και τον ελληνικό κόσμο. Η έκθεση διοργανώθηκε από τη Λεβέντειο Πινακοθήκη σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και το Craxton Estate και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, το χειμώνα του 2017. Η έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ τον επόμενο χρόνο θα παρουσιαστεί στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο (Μάρτιος-Ιούλιος 2018).

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ Κουμπάρη 1, Αθήνα, +302103671057

 

Η κρέμα απολέπισης προσώπου ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο & χαμομήλι από την εταιρεία O-LIVE

Εδώ και λίγα χρόνια η εταιρεία καλλυντικών O-Live δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς των οποίων η κινητήρια δύναμη είναι το θαυματουργό ελαιόλαδο.  Αξιοποιώντας τις πολλαπλές του ιδιότητες η O.LIVE δημιούργησε μια μοναδική, luxury σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης με κύριο συστατικό το λάδι ελιάς. Πλούσια πηγή προβιταμίνης Α, βιταμινών Κ και Ε και επιπλέον ισχυρών αντιοξειδωτικών, το ελαιόλαδο επιδρά ευεργετικά στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

Ξεχωρίσαμε την κρέμα απολέπισης προσώπου με βιολογικό ελαιόλαδο και χαμομήλι: Η καταπραϋντική δράση τoυ χαμομηλιού σε συνδυασμό με τις ενυδατικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων propolis, δημιουργούν ένα αγνό και απόλυτα δραστικό πίλινγκ για το πρόσωπο. Τα φυσικά μικροσφαιρίδια απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ανοίγοντας τους πόρους ενώ τα εκχυλίσματα ενυδατώνουν και «φωτίζουν» την επιδερμίδα.

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR