Quantcast

Birkenstock Box: Pop-up store με concept στο Βερολίνο

Ένα pop-up κατάστημα της Birkenstock φιλοξενείται επί του παρόντος στο concept store του – γεννημένου στη Δρέσδη – Έλληνα, Andreas Murkudis. Πρόκειται για ένα κινητό container που ονομάστηκε Birkenstock Box“, μέσα στο οποίο θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σανδάλια. Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Gonzales Haas AAS, το container θα ταξιδέψει από κατάστημα σε κατάστημα παγκοσμίως. Πρώτη είναι η χώρα προέλευσης της εταιρείας, η Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο.

Όσο για τον Andreas Murkudis, βρίσκεται στη βιομηχανία της μόδας για πάνω από 10 χρόνια. Έχει γίνει διάσημος για το γούστο αλλά και την ικανότητά του να μεταφέρει τους επισκέπτες του σε ένα επιτηδευμένο ταξίδι. Το κατάστημά του διατηρεί εμπορικά σήματα όπως εκείνα των Dries Van Noten, Maison Margiela και Yohji Yamamoto, καθώς και μια ποικιλία από φωτιστικά και κεραμικά αντικείμενα.

Το Birkenstock Box θα βρίσκεται στο κατάστημα του Andreas Murkudis μέχρι τις 22 Ιουλίου, πριν ταξιδέψει στο 10 Corso Como στο Μιλάνο και στο Barney στη Νέα Υόρκη.

birkenstock

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR