Quantcast
Quentin Tarantino

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει ταινία για την οικογένεια Manson

Ποιος είπε ότι ο Quentin Tarantino δεν θα μπορούσε να κάνει μια οικογενειακή ταινία; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για ένα νέο project σχετικά με τις δολοφονίες της οικογένειας Manson. Όντας σε πολύ πρώιμο ακόμα στάδιο, λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν υπάρχουν. Ωστόσο, μια από τις ιστορίες αναμένεται να επικεντρωθεί γύρω από την Sharon Tate, την έγκυο ηθοποιό που δολοφονήθηκε άγρια ​​από τον Manson και τους οπαδούς του το 1969.

Ο τίτλος της ταινίας παραμένει άγνωστος, αλλά το άρθρο ισχυρίζεται ότι οι Harvey και Bob Weinstein έχουν ήδη υπογράψει για να είναι ανάμεσα στους παραγωγούς. Επιπλέον, πιθανολογείται πως η Jennifer Lawrence και ο Brad Pitt, με τους οποίους ο Tarantino έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Inglorious Basterds”, θα πάρουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Margot Robbie είναι ένα άλλο πιθανό όνομα για το ρόλο της Sharon Tate.

Στο πέρασμα των ετών, ο Tarantino δήλωσε ότι σχεδιάζει να κάνει 10 ταινίες συνολικά, πράγμα που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ταινία θα είναι η δεύτερη τελευταία του. Μια ιστορία σχετικά με την οικογένεια Manson θα πάρει μια νέα χροιά, καθώς θα αποτελέσει την πρώτη του, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Πηγή: The Hollywood Reporter

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR