Quantcast

Ohhhmydog: Η καλοκαιρινή collection του brand στις πρώτες μας επιλογές

Εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι, τις γαλάζιες παραλίες και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, το Ohhhmydog δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα αξεσουάρ για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Παγωτά που λιώνουν στο χέρι, κατακόκκινα καρπούζια, τροπικοί κάκτοι, άγκυρες στο μπλε του Αιγαίου και εξωτικά tucan συνθέτουν μία συλλογή από σχέδια που μυρίζουν αντιηλιακό καρύδα και ελληνικές διακοπές.

Φρέσκος σχεδιασμός, άνετο design, στυλ που θα έκανε και τον πιο απαιτητικό τετράποδο φίλο να ξεχωρίσει, η καλοκαιρινή συλλογή του Ohhhmydog απευθύνεται στον ιδιοκτήτη που θέλει για το κατοικίδιό του, ό, τι θα διάλεγε και για τον ίδιο.

Πολύχρωμες μπαντάνες που δένουν με ευκολία, τροπικά παπιγιόν που προσαρμόζονται στο κολάρο του αγαπημένου μας φίλου, ναυτικοί κόμποι που μεταμορφώνονται σε διαδραστικά παιχνίδια και απορροφητικές πετσέτες για δροσερές βουτιές, είναι μόνο μερικά από τα καλούδια που μπορεί να βρει κανείς για το χνουδωτό του τετράποδο.

Επισκεφτείτε το www.ohhhmydog.com  ή βρείτε το στο facebook και instagram, διαλέξτε τα σχέδια που σας ταιριάζουν και κάντε το κατοικίδιό σας το πιο χαρούμενο του κόσμου.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR