Quantcast

Converse Fastbreak: Επιστρέφει σε ένα lookbook εμπνευσμένο από τα 80s

Το sneaker Converse Fastbreak θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι – για πρώτη φορά από το 1983 – σε τρία χρώματα: κόκκινο, μοβ και πράσινο. Η Converse ζήτησε από το PAQ, μια νέα εκπομπή μόδας και streetwear, για να δημιουργήσει ένα lookbook για την επερχόμενη επιστροφή.

Το συγκεκριμένο lookbook εμπνέεται από τα 80s, ενώ στο σκηνικό υπάρχουν αυτοκίνητα της εποχής, αθλητικές φόρμες και oversized, πολύχρωμες εφαρμογές ρούχων. Έτσι, προσφέρεται πλήρως η νοσταλγία που συνδέεται με την αρχική σιλουέτα.

Το F astbreak είναι ένα αναντικατάστατο εικονικό παπούτσι μπάσκετ που επηρέασε τις τάσεις του ’80. Η νέα επανάληψη του θρυλικού παπουτσιού διατηρεί τη vintage εμφάνισή του, ενώ παράλληλα διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως την τεχνολογία αφρού Lunarlon, το δερμάτινο επάνω μέρος και το νάιλον μεσαίο κομμάτι. Άλλωστε, είναι ένα από τα πιο ελαφριά αθλητικά παπούτσια μπάσκετ.

Δείτε το εμπνευσμένο lookbook από τη δεκαετία του ’80 παρακάτω και επισκεφτείτε το site της Converse, για να το βρείτε διαθέσιμο, με shipping όμως μόνο για την Αμερική.

Converse Fastbreak

 

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR