Quantcast
Menu

Menu: Όταν η industrial αισθητική αντιτίθεται στη ρομαντική διακόσμηση

Αυτό το νέο, εντυπωσιακό showroom της Menu στην Κοπεγχάγη, λειτουργεί ως γραφείο, καφετέρια και συνεργατικός χώρος εργασίας, ενώ φέρει πολλά, μικρά έπιπλα και οικιακά σκεύη της μάρκας. Το brand αναφέρει ότι ο 700 τετραγωνικών μέτρων χώρος θα στεγάσει σπουδαίες ιδέες, όμορφο σχεδιασμό, δυναμικά concepts και έμπνευση. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε βέβαια να μην ισχύει, καθώς το showroom ευνοεί το ανοικτό πνεύμα, την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και τη συνεργατικότητα.

Τοποθετημένο στη γειτονιά Nordhavn, δίπλα στο λιμάνι της πόλης, το εσωτερικό του γραφείου εμπνέεται από το ακατέργαστο και βιομηχανικό περιβάλλον του. Ο χώρος φέρει έντονες και εκτεταμένες αναφορές σε ισχυρά υλικά όπως το σκυρόδεμα και ο χάλυβας, κάνοντας την industrial αισθητική να κυριαρχεί.

Ένα σύστημα από κουρτίνες διαιρεί το χώρο με ρομαντικό τρόπο, δημιουργώντας προσωρινούς, ιδιωτικούς χώρους για συναντήσεις ή απομόνωση, όταν χρειάζεται. Ξύλο, μάρμαρο αλλά και καθρέφτες δεσπόζουν σε όλο το χώρο, στα αξεσουάρ, στο φωτισμό και στα έπιπλα. Φυσικά, για την αρμονική διακόσμηση, η Norm Architects συνεργάστηκε με την Menu για διάφορα έπιπλα και σχέδια προϊόντων, φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βρείτε τα έπιπλα και τα προϊόντα της Menu στο επίσημο site της μάρκας.

    

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR