Quantcast
Eastpak

Τρεις ανανεωμένες τσάντες Εastpak σε συνεργασία με την AMI

Η Eastpak συνεργάστηκε με την παριζιάνικη μάρκα AMI για τρεις επανακυκλοφορίες των κλασικών σχεδίων της πρώτης. Σε καθεμία από τις τρεις τσάντες που κυκλοφορούν σε κλασικό, μαύρο νάιλον, ο Alexandre Mattiussi έχει προσθέσει επιπλέον πινελιές. Πιο συγκεκριμένα, δίνει μερικές λεπτομέρειες σε κόκκινο, μοβ και χρυσό από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017.

Η μικρή capsule συλλογή περιλαμβάνει το AMI Padded, μια ανανέωση του Eastpak Padded Pak’r με στιβαρούς ιμάντες ασφαλείας και μεταλλικό υλικό. Επίσης, το AMI Topload είναι διαθέσιμο είτε σε νάιλον, είτε σε δέρμα. Όσο για το AMI Oversized ‘Banana’ Waistbag, φέρει το εμπορικό σήμα του Mattiussi σε oversized αναλογίες.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη τώρα από το online κατάστημα της AMI, στο site της Eastpak και σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής πώλησης. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ των $195 USD για την oversized waistbag έως $815USD για το AMI Topload σε δέρμα.

Εκτός από τη συνεργασία με την AMI, η Eastpak πρόκειται να πραγματοποιήσει περισσότερες συνεργασίες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017, ενώ συνεργάζεται επίσης με τους Raf Simons και YMC.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR