Quantcast
"Suits"

Επιστρέφει ο 7ος κύκλος της σειράς “Suits”

Με φοβερές ανατροπές αλλά και θετικές εκπλήξεις φαίνεται πως επιστρέφει η πολυαναμενόμενη έβδομη σεζόν της σειράς Suits.

Τα πράγματα αναμένεται να είναι λίγο διαφορετικά για τη παρέα των Pearson Specter Litt – της ομώνυμης δικηγορικής εταιρείας της Νέας Υόρκης. Ο προηγούμενος κύκλος βρήκε τον Mike (Patrick J. Adams) να έχει εκτίσει μια ποινή φυλάκισης και φαινομενικά να έχει αφήσει το επάγγελμα του δικηγόρου πίσω του, για να επιστρέψει σ’ αυτό την τελευταία στιγμή.

Στη νέα σεζόν, ο Mike φαίνεται πως επιστρέφει στην PSL και προσπαθεί να προσαρμοστεί πλέον στο νέο status quo της εταιρείας με τον Harvey (Gabriel Macht) να είναι επικεφαλής και την Jessica (Gina Torres) να έχει φύγει για πάντα.

Φαίνεται πως η σεζόν εκτυλίσσεται καλά και όσον αφορά τη σχέση του Mike και της Rachel (Meghan Markle), οι οποίοι δεν αποκλείεται να παντρευτούν, έπειτα από δυο επανασυνδέσεις.

Ο νέος κύκλος της σειράς ξεκινάει στις 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως το 100στό επεισόδιο της σειράς, σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Patrick J. Adams, αναμένεται να βγει στον αέρα στις 30 Αυγούστου.

More Stories
DIOR MENS SUMMER 2024 FITTINGS EDITO STILL LIFE BY JACKIE NICKERSON 24 scaled (1)
The Dior Charm Bag: Το νέο έμβλημα της σύγχρονης πολυτέλειας
DIDÉE.GR