Quantcast
μείγμα

Μοντέρνο σπίτι στο Σιάτλ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά

Οι Dwell Development σε συνεργασία με το JT Architecture και ο μηχανικός Alex Moroses, ολοκλήρωσαν πρόσφατα ένα σύγχρονο σπίτι στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Η αειφορία αποτελεί επίκεντρο του έργου, με ανακυκλωμένα και τοπικά προερχόμενα υλικά. Δίνοντας στο σπίτι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, το εξωτερικό του είναι διακοσμημένο με ανακυκλωμένο ξύλο από αχυρώνα σε διάφορες αποχρώσεις, και μέταλλα προερχόμενα από το Όρεγκον.

Εκτός από τη μπροστινή πόρτα, το σπίτι μοιάζει με ένα τέλεια καλυμμένο αίθριο. Οι λειαντικές πλάκες τσιμέντου εξασφαλίζουν ότι είναι αρκετά εύκολο να περπατήσει κανείς χωρίς παπούτσια. Φτάνοντας μέσα στο σπίτι, οι εσωτερικοί στύλοι είναι το κύριο χαρακτηριστικό, αφού είναι περιτυλιγμένοι από ένα παλιό ξύλο 100 χρονών από τη Μοντάνα. Ένα σύνολο γυάλινων, λευκών πλαισίων οδηγεί στην εξωτερική αυλή δίπλα στην είσοδο.

Στον κεντρικό όροφο του σπιτιού, το σαλόνι είναι διακοσμημένο με λευκό και απαλό γκρι. Ένα μεγάλο λευκό χαλί έχει τοποθετηθεί στο δάπεδο από ξύλο καρυδιάς και χρησιμοποιείται σε όλο το σπίτι. Στην κουζίνα, μια μαρμάρινη νησίδα με βάση με μοτίβο ξύλου καρυδιάς, παρέχει επιπλέον χώρο για να καθίσει κανείς. Έχουν χρησιμοποιηθεί γυαλιστερά, λευκά ντουλάπια που βοηθούν στο να αντανακλάται το φως σε όλη την κουζίνα. Όσον αφορά την τραπεζαρία, ένα ξύλινο τραπέζι τοποθετημένο πάνω σε ένα λευκό χαλί, περιβάλλεται από λευκές καρέκλες, σε minimal αισθητική.

Οι γυάλινες, συρόμενες πόρτες της τραπεζαρίας οδηγούν στο δεύτερο υπαίθριο χώρο. Η περιοχή φτιάχτηκε σαν υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία, ιδανική για διασκέδαση. Σχετικά με τη διακόσμηση, χειροποίητα κρεμαστά φώτα κρέμονται στο αίθριο, γεμίζοντας τον ανοιχτό χώρο. Στην κορυφή αυτού του μοντέρνου σπιτιού υπάρχει ένα ιδιωτικό deck ηλιοθεραπείας με δύο ξύλινες ξαπλώστρες. Μια εξωτερική γέφυρα προσφέρει θέα στο υπαίθριο σαλόνι και την τραπεζαρία, ενώ συνδέει το σπίτι με το γκαράζ στο πίσω μέρος.

              

Φωτογραφίες: Tucker English

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR