Quantcast

Jo Malone: Ανακαλύπτοντας τη νέα Rare Teas Collection

Μοναδικά σπάνια τσάγια. Ιδιαίτερα πολύτιμα για να τα πιεις. Από τους πρόποδες της Κίνας μέχρι τα Ιμαλάια. Γνώσεις αιώνων. Παρουσιάζονται ξανά σήμερα. Η αρχαία τέχνη της  γνώσης του τσαγιού. Η έμπνευση του αρωματοποιού. Συνδυάζονται αρμονικά στις έξι εξαίρετες όψεις σπάνιων τσαγιών. Για πρώτη φορά, εκχέονται απευθείας από τα φύλλα τους και δημιουργούν εκλεπτυσμένα αρώματα. Το καθένα κλεισμένο στη ζεστασιά του μπουκαλιού του.

Silver Needle Tea

Απαλό Silver Needle Tea. Για αιώνες η λεπτότητα του κατοχυρώθηκε από την Κινέζικη αυτοκρατορία. Εμπνευσμένο από απαλές λουλουδάτες και βελούδινες αποχρώσεις. Εμπλουτισμένο με πλούσιο τριαντάφυλλο. Με τρυφερό φασκόμηλο. Περιβάλλεται από άρωμα musk. Λαμπερές, ρομαντικές νότες σπάνιου τσαγιού.

Darjeeling Tea

Λαμπερό Darjeeling Tea. Πλούσιο, λουλουδάτο με μια εξωτική γλυκύτητα. Βρίσκεται ψηλά, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Ζωηρά, ανοιξιάτικα άνθη μεγαλώνουν στις πιο απότομες πλαγιές στην ομίχλη των βουνών. Η φωτεινότητα του γιασεμιού. Η δροσιά της φρέζιας. Ελκυστικό, με μία νότα βερίκοκου από Ινδική αρτεμισία. Ένα μεθυστικό, ύψιστο άρωμα σπάνιου τσαγιού.

Άρης Καβατζίκης

Jade Leaf Tea

Φωτεινό Jade Leaf Tea. Εμπνευσμένο από το απαλό Japanese sencha. Φρέσκα άνθη, εκχέονται για να διαφυλάξουν το ξεχωριστό πράσινο χρώμα και άρωμα. Εσωκλείουν μια φρουτώδη νότα. Με υφή σουσαμιού. Ποώδες με ματ φύλλα. Ζωντανό, αναζωογονητικό άρωμα σπάνιου τσαγιού.

Oolong Tea

Απολαυστικό Oolong Tea. Με ιδιαίτερη απαλότητα. Μεγαλώνει στα βουνά. Συλλέγεται με τα χέρια, αποξηραίνεται σε μπαμπού και ψήνεται για να αποκτήσει την πολύτιμη κομψότητα του ξύλου. Τα φύλλα μαραίνονται και αλλάζουν σχήμα. Παίρνουν ένα τέλειο σχήμα. Πλούσιο σε κακάο και καρπούς αμυγδαλώδους tonka. Γλυκό από φύλλα καπνού. Ένα χαλαρωτικό, κρεμώδες άρωμα σπάνιου τσαγιού.

Ελένη Στασινοπούλου
Χάρης Ντάβλας

Midnight Black Tea

Σαρκώδες Midnight Black Tea. Αποπλανητικό άρωμα. Εξωτικό. Εμποτισμένο με τσάι puerh, ωριμάζει με αισθησιακή ένταση. Φύλλα λιασμένα που στο πέρασμα του χρόνου γίνονται ακόμα πιο μεθυστικά. Ανατολίτικη αίσθηση από τέλεια βανίλια. Γεμάτο κεχριμπάρι με λάβδανο. Καπνισμένο από ξύλο guaiac. Πλούσιο, ελκυστικό άρωμα σπάνιου τσαγιού.

Golden Needle Tea

Ελκυστικό Golden Needle Tea. Νότες δέρματος και καρυκευμάτων εκπνέουν στον αέρα. Η ζεστασιά των ξύλινων Κινέζικων σπιτιών του τσαγιού, στα συννεφιασμένα βουνά. Ένα βαθύ, χρυσό που φλέγεται. Γίνεται πιο απαλό με σανδαλόξυλο. Εθιστικό με ρητίνη που δίνει λάμψη. Ένα σκοτεινό, μυστηριώδες άρωμα σπάνιου τσαγιού.

Δημήτρης Τσακούμης & Κωνσταντίνος Δανός
Ζέτα Τσακούμη
Νεφέλη Γεωργαλά

Rare Teas Cologne 75/175ml

Αποκλειστική διάθεση στην boutique Jo Malone London Γλυφάδας (210 9680114)

Follow us on Facebook @JoMaloneLondon #RareTeas

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Jo Malone London

Η Jo Malone London γιορτάζει το βρετανικό στυλ με αναπάντεχα αρώματα και την κομψή τέχνη του δώρου. Εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Estée Lauder Companies, Inc το 1999, και σήμερα είναι διαθέσιμη σε 41 χώρες ανά τον κόσμο, συνεχίζοντας να εμπνέει το πιστό κοινό της.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR