Quantcast
Samsung Galaxy Note 8

Υψηλές προδιαγραφές και ασφάλεια στο Samsung Galaxy Note 8

Οι τελευταίες διαρροές από τη Samsung σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 8, αποκαλύπτουν πως πρόκειται για το πιο ισχυρό κινητό τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με αναφορές, το Galaxy Note 8 θα διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 835 με 6GB μνήμη RAM, δηλαδή 2GB μεγαλύτερη από του Samsung Galaxy S8 και διπλάσια από του iPhone 7 Plus. Εντυπωσιακή είναι επίσης η προδιαγραφή του ότι το τηλέφωνο θα λειτουργεί με δύο φωτογραφικές μηχανές 12 megapixel f/1,7. Με εστιακή απόσταση 26mm, οι δύο κάμερες θα διαθέτουν stabilizer εικόνας και μια αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσεων. Το γεγονός αυτό ανάγει το Galaxy Note S8 μεταξύ των κινητών με τις καλύτερες κάμερες στην αγορά.

Άλλες προδιαγραφές που διαρρέουν, αποκαλύπτουν επίσης πως η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τα 3.300 mAh. Μπορεί να είναι μικρότερη από τη μπαταρία του Galaxy Note 7 (3.500 mAh), ωστόσο ξεπερνά τα 2.900 mAh της μπαταρίας του iPhone 7. Φαίνεται πως η Samsung φρόντισε να δημιουργήσει μια ασφαλή μπαταρία για το Note 8, έπειτα το σάλο με τις εκρήξεις μπαταριών, που οδήγησαν σε παγκόσμια ανάκληση του τηλεφώνου.

Αν οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 8 είναι αληθινές, τότε τη τιμή του αναμένεται να φτάσει περίπου στα $1.000 δολάρια.

Πηγή: Slash Gear

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR