Quantcast
Dirt’idee

Dirt’idee #9 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

1. H Ομαδική Εικαστική Έκθεση “Junevoia

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εγκαινιάζει την Πέμπτη 29 Ιουνίου την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο “Juvenoia”. Στην έκθεση παρακολουθούμε 6 νέους καλλιτέχνες, τελειόφοιτους της ΑΣΚΤ, οι οποίοι επιχειρούν ν’ ανοίξουν ένα διάλογο διαφορετικών εκφραστικών μέσων, με σκοπό να προσεγγίσουν και να ερμηνευόσουν το ζήτημα Juvenoia δίνοντας τις δικές τους «απαντήσεις». Η έκθεση αποτελείται από εικαστικά έργα διαφορετικών medium, όπως ζωγραφική, γλυπτική, Video Art Performance, εγκαταστάσεις καθώς και κατασκευές.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Δήμητρα Ζερβού
Μαριλία Κολυμπίρη
Κυριάκος Μητρόπουλος
Αναστασία Παύλου
Γιώργος Σταματάκης
Ελένη Τσαμαδιά

2. Το Activating Water Essence της Jurlique

Η πραγματική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι ότι αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση χαρίζοντας απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Το κύριο δραστικό συστατικό του Activating Water Essence, είναι το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας Μολόχας, που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Έχοντας τριπλή δράση (ενυδατώνει, περιποιείται, αναζωογονεί) το Activating Water Essence εφαρμόζεται πριν τον ορό και μετά τη λοσιόν.

3. Το New Summer Food Menu του The Sowl

Fajitas κοτόπουλου με πικάντικο ρύζι, ζεστές tortillas, απίθανα pico de gallo και guacamole, quesadilla κοτόπουλου με πιπεριές και cheddar και μια αναπάντεχη σαλάτα από σπανάκι baby, ρόκα, jamon, μαριναρισμένες φράουλες και μύρτιλα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πιάτα του νέου menu της Taqueria του The Sowl, που επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Κανατάς και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στα πιο εξωτικά μέρη.
Extra Bonus: To ψητό καλαμπόκι με sour cream, τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα και το γεμάτο αντιθέσεις πικάντικο panko bread καβουριού.

4. Τα mani – pedi days στο Golden Life Spa στο Χαλάνδρι

Είναι απίστευτο ότι μέσα σε μία ώρα ακριβώς μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο mani – pedi στον υπέροχο χώρο του Golden Life Spa. Πρόκειται για ένα χώρο ομορφιάς με υπηρεσίες που αφορούν τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα και απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Σε ό,τι αφορά τα νύχια, οι εξειδικευμένες nail artists αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν τις πελάτισσες και να ολοκληρώσουν το manicure και το pedicure τους μέσα σε ακριβώς μία ώρα. Όσο για το αποτέλεσμα, είναι απλώς θεαματικό.
Extra Bonus: Η απίστευτη διάρκεια του ημιμόνιμου manicure.

5. To ολόσωμο μαγιό Betty Lola cutout gingham bandeau από το brand Eberjey

H lime απόχρωση του συγκεκριμένου μαγιό, ο ρετρό αέρας του, σε συνδυασμό με το pin up ντεσάν του, το έχουν δικαίως εντάξει στην wishlist αυτού του καλοκαιριού.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR