Quantcast
Nikon

Nikon: Τρεις νέοι φακοί για τους απαιτητικούς

Η Nikon μόλις λάνσαρε μια σειρά από τρεις ευρυγώνιους φακούς, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου fish-eye zoom φακού. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τους φακούς AF-P DX Nikkor 10-20mm f / 4.5-5.6 VR, AF-S Nikkor 28mm f / 1.4E ED και Fisheye Nikkor AF-S 8-15mm.

Ο πρώτος προσφέρει έναν ελαφρύ και εξαιρετικά συμπαγή, ευρυγώνιο φακό, ιδανικό για αρχάριους φωτογράφους και ταξιδιώτες και κοστίζει 310 δολάρια. Ο φακός Nikkor 28mm ED προσφέρει εικόνες φοβερής ποιότητας ευρείας γωνίας με το μέγιστο διάφραγμα f / 1,4 και το στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων. Η τιμή του «ξεφεύγει» κατά πολύ από τον πρώτο και ανέρχεται στα 2.000 δολάρια. Τέλος, ο φακός AF-S 8-15mm ED αποτελεί τον νέο κυκλικό φακό της ιαπωνικής εταιρίας προσφέροντας στους φωτογράφους φακούς μορφής FX. Διαθέτουν τόσο την προοπτική του fish-eye όσο και την ευελιξία ενός zoom πλήρους πλαισίου. Η τιμή του ανέρχεται στα 1.250 δολάρια.

Τα τελευταία δυο μοντέλα διαθέτουν ένα χρυσό δακτύλιο, που υποδεικνύει την υψηλή ποιότητα του φακού τους, ένα φθοριούχο κάλυμμα στο μπροστινό μέρος για να κρατάει καθαρό το φακό, καθώς και ένα nano crystal κάλυμμα για μείωση λάμψης.

Οι τρεις νέοι φακοί αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 15 Ιουνίου στους αντιπροσώπους της Nikon παγκοσμίως.

 

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR