Quantcast
μαριτίνα χαλβατζή

Dirt’idee #6 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

 

1. H νέα καλοκαιρινή συλλογή Silvian Heach για το ’17

Με κύριο πρωταγωνιστή τη φύση και τα floral prints, η νέα συλλογή της Silvian Heach έρχεται να μας εντυπωσιάσει αυτή τη σεζόν. Εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών και ευφάνταστα σχέδια, κάνουν την εμφάνισή τους σε ρούχα και αξεσουάρ, χαρίζοντας απαράμιλλη θηλυκότητα αλλά και έναν αέρα ρομαντισμού. Παράλληλα ο «δροσερός», boho αέρας της συλλογής αποτελεί την ιδανική πρόταση για τα ανεπιτήδευτα looks του καλοκαιριού.

2. To νέο UV Patch της La Roche Posay

Η La Roche-Posay αποκαλύπτει την 1η wearable τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου που σου μαθαίνει πως να απολαμβάνεις τον ήλιο με ασφάλεια! Το My UV Patch είναι μια καινοτόμα, εύκαμπτη τεχνολογία σε μορφή αυτοκόλλητου και σχήμα καρδιάς. Αποτελείται από φωτοευαίσθητες χρωστικές, που αλλάζουν χρώμα, όταν εκτίθενται στις ακτίνες UV. Συνδέεται με ένα application, για να μετρήσει την έκθεσή σου στην ακτινοβολία UV, μέσω ενός έξυπνου αλγόριθμου λαμβάνει υπόψη το προσωπικό σου προφίλ, την τοποθεσία και την ατομική συμπεριφορά και σου παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για να προστατευτείς από τον ήλιο.

Πώς λειτουργεί;

Κατεβάζεις την εφαρμογή «My UV Patch» σε κινητό ή tablet  είτε μέσω του Apple Store είτε μέσω του Google Play.

  1. Εφαρμόζεις το patch σε μια περιοχή του σώματος που είναι εκτεθειμένη στον ήλιο.
  2. Φτιάχνεις το προφίλ σου. Μπορείς να έχεις πάνω από ένα προφίλ σε μια συσκευή.
  3. Σκανάρεις το patch.
  4. Λαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο συμβουλές και ειδοποιήσεις για την προστασία σου.

 

3. H νέα σειρά “For daughter and mommy” από την Messinian Spa

Τι μυρωδιά άραγε έχει η αγάπη; Τα ελληνικά, φυσικά καλλυντικά Messinian Spa κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά που δίνει την απάντηση. Η σειρά “For Daughter and Mommy” έρχεται να γιορτάσει την υπέροχη σχέση ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη, μέσα από τρία προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο.

Εμπνευσμένη από μια μαμά, έχει άρωμα που συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνοντας ένα απαλό ίχνος βανίλιας, εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα λαμπερό, αστραφτερό εφέ με τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό από ιριδίζουσες ασημόσκονες. Επίσης, περιλαμβάνει εκχύλισμα βαμβακιού, Π.Ο.Π. και βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, καλέντουλα, έγχυμα φασκόμηλου και πανθενόλη (pro-B5) για ενυδάτωση, φρεσκάδα και απαλότητα. Κυκλοφορεί σε αφρόλουτρο 300ml, body milk 300ml και hair & body mist 100ml. Bonus Point: Το υπέροχο, χάρτινο νεσεσέρ στο οποίο κυκλοφορεί!

4. Το Greek Resort Design by Dirollo

To απόγευμα της Δευτέρας που μας πέρασε, εννιά ανερχόμενα, ελληνικά brands με μαγιό είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν τις καινούργιες τους συλλογές για το φετινό καλοκαίρι. Μέσα από τις κομψές, resort συλλογές τους και με φόντο την κοσμοπολίτικη πισίνα του Χίλτον, οι σχεδιαστές απέτισαν φόρο τιμής στο ελληνικό καλοκαίρι απεικονίζοντας με μοναδικό τρόπο τη ζεστή αίσθηση των αιώνιων διακοπών.

5. Τα Maureen metallic leather-trimmed satin-jacquard mules του οίκου Malone Souliers

Επηρεασμένο από το glamourness του ’50, το ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο αυτό brand δημιούργησε ακόμη ένα συγκλονιστικό ψηλοτάκουνο σχέδιο. Πρόκειται για τα Maureen mules με τη σατέν υφή και τη χαρακτηριστική καμπυλωτή φόρμα των Souliers. Η ροζ τους απόχρωση σε συνδυασμό με τα μεταλλικά straps, απλώς τα απογειώνουν!

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR