Quantcast
Shiki-Shima

Shiki-Shima: Ένα τρένο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και ανέσεις

Παραδοσιακά ιαπωνικά σχέδια συνδυάζονται μοναδικά με μοντέρνες και φουτουριστικές πινελιές, για να δημιουργήσουν το τρένο Shiki-Shima, που φαίνεται πως ήρθε από το μέλλον. Ο λόγος για το Shiki-Shima Train, σχεδιασμένο από τον Ken Okuyama, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Pininfarina.

Διαθέτει δέκα βαγόνια, από τα οποία οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την ιαπωνική εξοχή, προσφέροντας πλήθος ανέσεων. Περιλαμβάνει μια τραπεζαρία, στην οποία σερβίρεται κουζίνα από την Ανατολική Ιαπωνία, ένα ανοιχτό lounge, δυο βαγόνια με παράθυρα παρατήρησης, καθώς επίσης και άνετες, μοντέρνες σουίτες.

Οι διαδρομές ποικίλουν από ένα διήμερο tour με μια διανυκτέρευση, σε τετραήμερη εκδρομή με τρεις διανυκτερεύσεις. Φυσικά, η απόκτηση εισιτηρίων αποτελεί και σ’ αυτή την περίπτωση άθλο, μιας και το τρένο είναι κλεισμένο για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Για να βρει κάποιος εισιτήριο, θα χρειαστεί να συμπληρώσει μια φόρμα και να μπει σε κλήρωση, η οποία θα καθορίσει τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν με το Shiki-Shima Train.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR