Quantcast
Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee #5 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirty_maritini)

1. Η νέα συλλογή MAA BOO για το Καλοκαίρι 2017

Οι ταλαντούχες δημιουργοί Ιλόη και Άννα – που κρύβονται πίσω από το δημοφιλές brand Maa Boo – επιστρέφουν κι αυτή τη σεζόν με μία άκρως ευφάνταστη swimwear συλλογή. Και το όνομα αυτής: Support your Local Girl Gang. «Φανταστήκαμε μια μεγάλη παρέα κοριτσιών, τη δική μας παρέα, με ελαφριές αποσκευές και δυνατά γέλια, να «οργώνει» τον πλανήτη, σε προορισμούς όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ» παραδέχονται οι ίδιες για τη συλλογή τους. Όσο για τα χαρακτηριστικά prints της συλλογής, το σχεδιαστικό δίδυμο επιστρέφει δριμύτερο, αυτή τη φορά με τα μοτίβα να είναι εμπνευσμένα από εξωτικούς προορισμούς και συγκεκριμένα από τη Ζανζιβάρη και το Μαρακές μέχρι την άγρια Αριζόνα και την εξωτική Χαβάη.

2. Τα νέα YEEZY BOOST 350 V2 Cream White

Η επιτυχημένη συνεργασία των adidas Originals με τον Kanye West συνεχίζεται με το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του YEEZY BOOST 350 V2. Για τους λάτρεις του μινιμαλισμού, το πιο περιζήτητο sneaker παγκοσμίως επιστρέφει στην απόλυτη cream white απόχρωση. Όσο για την κατασκευή του περιζήτητου αυτού sneaker αξίζει μόνο να σημειωθεί πως το επάνω μέρος του YEEZY BOOST 350 V2 είναι φτιαγμένο από Primeknit υλικό, με ξεχωριστές ραφές στο κέντρο, ενώ το χαρακτηριστικό heel tab των μοντέλων YEEZY, συνεχίζει να υφίσταται στο πίσω μέρος της φτέρνας.

3. To short film του οίκου Fendi με τίτλο Girl’s Secret… και πρωταγωνιστή τα γυαλιά Can Eye!

https://www.youtube.com/watch?v=Q7AEWnOK_K0

 

Σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου συνυπάρχει η θηλυκότητα του FENDI, η χαριτωμένη techno και η καλοπέραση σε ύφος 18ου αιώνα, η ταινία “Girl’s Secret” με σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο την Rebecca Zlotowski, ακολουθεί τη βραδινή έξοδο μιας φανταστικής «Βασίλισσας της Γαλλίας», η οποία κρύβοντας το μυστικό της πίσω από τα CAN EYE γυαλιά ηλίου της, περιπλανιέται στο γεμάτο εκπλήξεις Παρίσι μέχρι το ξημέρωμα. Εάν είσαι λάτρης του Παρισιού και της ροκοκό αισθητικής, τότε ναι αυτά τα 2′ που κρατάει η ταινία, αξίζουν όσο τίποτα.

4. H έκθεση Art Athina 2017

Η ανανεωμένη 22η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina 2017, ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια εικαστικά γεγονότα στην Ελλάδα, θα ανοίξει τις πύλες της στο TaeΚwonDo Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Μαΐου. Δίνοντας έμφαση στο βίντεο και την performance, το ντιζάιν και την ανεξάρτητη εικαστική σκηνή, αλλά και την ιστορία της διοργάνωσης, το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και ένα πλούσιο VIP πρόγραμμα απευθυνόμενο σε συλλέκτες.

5. H τσάντα Ribbon Leather του οίκου Prada

 

Τι γίνεται όταν το ροζ δέρμα συναντά το τυρκουάζ πλέξιγκλας; Η νέα συλλογή του οίκου Prada δίνει την απάντηση μέσα από τα ανατρεπτικά της αξεσουάρ. Ξεχωριστό κομμάτι είναι αδιαμφισβήτητα η Ribbon Leather Bag με το μοντέρνο της design και το συγκλονιστικό της ιταλικό craftsmanship.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR