Quantcast

Φωτογραφίζοντας τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 του Dior

H καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου DiorMaria Grazia Chiuri, κάλεσε επτά γυναίκες φωτογράφους να φωτογραφίσουν την ανοιξιάτικη συλλογή της για το 2017, σύμφωνα με τη δική τους καλλιτεχνική οπτική. Το έργο ονομάζεται #TheWomenBehindTheLens και αποτίει φόρο τιμής στις γυναίκες που ασχολούνται με τη φωτογραφία και τη μόδα.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Η άποψη της Bettina Rheims για τη συλλογή Dior διακρίνεται από απαλότητα και οπτική δύναμη, δίνοντας ένα νοσταλγικό και ποιητικό όραμα στον Γαλλικό οίκο.

Η φωτογράφος Nan Goldin παρουσιάζει τώρα τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 μέσα από μια ρομαντική και ποιητική σειρά.
Η φωτογράφος Julia Noni παρουσιάζει μια αισθησιακή γυναίκα για τον Dior, ισχυρή και όμορφη με σύμμαχό της το φως του ήλιου.
Η άποψη της Bettina Rheims για τη συλλογή Dior διακρίνεται από απαλότητα και οπτική δύναμη, δίνοντας ένα νοσταλγικό και ποιητικό όραμα στον Γαλλικό οίκο.

Οι απίθανες ασπρόμαυρες εικόνες της Janette Beckman απαθανατίζουν το παρασκήνιο του Dior.

Η Brigitte Niedermair δημιουργεί ένα εκλεπτυσμένο δίπτυχο ανάμεσα στις δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri και τα αντικείμενα της καθημερινότητας.

Το όραμα της Brigitte Lacombe για τον Dior έχει μια glam-rock αισθητική που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα Ruth και May Bell.

Η Maripol έχει φωτογραφήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών, από τον Keith Haring μέχρι τη Madonna. Για τη συλλογή του Dior χρησιμοποιεί φωτογραφίες polaroid με υψηλή αισθητική.
More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR