Quantcast
Ashley Graham

Φόρο τιμής στις ατέλειες αποτίει η Ashley Graham με μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση και συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό V Magazineτο διάσημο plus size μοντέλο, Ashley Graham. Η πανέμορφη Ashley μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το σώμα της, ενώ αποκάλυψε πως στα 18 της σχεδόν τα παράτησε όλα, επειδή ένιωσε «αηδιασμένη» από τον εαυτό της. «Νομίζω ότι έπιασα πάτο στα 18», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αηδίασα με τον εαυτό μου και είπα στη μητέρα μου ότι θα τα παρατήσω όλα. Τότε, εκείνη μου είπε πως όχι, μου είπες πως αυτό ήθελες να κάνεις και ξέρω ότι θα το κάνεις. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεσαι εσύ για το σώμα σου, γιατί το σώμα σου θα αλλάξει τη ζωή κάποιου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ashley Graham μίλησε και για τη «μάχη» της με την κυτταρίτιδα, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η μητέρα της το ζήτημα. Της είπε, μεταξύ άλλων, ήδη από νεαρή ηλικία, πως είναι εντελώς φυσιολογικό και δεν είναι κάτι, για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται. Στα μάτια του διάσημου μοντέλου φάνταζε αηδιαστικό το να έχει μια κοπέλα κυτταρίτιδα, όμως η μητέρα της, της δίδαξε πως δεν είναι σημαντικό, καθώς δεν είναι κάτι που καθορίζει την τύχη μιας γυναίκας. Όσες περισσότερες γυναίκες μιλήσουν ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, τότε τόσο περισσότερα νεαρά κορίτσια θα το αποδεχτούν και θα πουν «Ποιος νοιάζεται;».

Με την ανατρεπτική της δήλωση, η Ashley Graham για ακόμη μια φορά απέδειξε πως η ομορφιά δεν έχει νούμερο και πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από την εμφάνισή της.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR