Quantcast
Lucem Hafnia

Η New Balance συνεργάζεται με την Norse Projects για το “Lucem Hafnia”

Για την τελευταία τους συνεργασία, οι Norse Projects και New Balance εμπνεύστηκαν από την αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης. Η capsule συλλογή Lucem Hafnia παίρνει το όνομά της από τη λατινική επιγραφή στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου, “COELESTEM ADSPICIT LUCEM”, ( μτφρ. «Το μάτι του ουράνιου φωτός»). Το δεύτερο μισό του ονόματος, “Hafnia”, αναφέρεται στην λατινική ονομασία Norse Projects.

Μετά την περσινή κυκλοφορία της σιλουέτας Rainier, οι δύο μάρκες αποφάσισαν να γιορτάσουν το New Balance 770, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά το 1986, πριν καν αποτελέσει το κλασικό trainer για δρομείς. Η ανακατασκευή του 2017 ενημερώθηκε με νέα χαρακτηριστικά, όπως η ανάγλυφη επωνυμία New Balance, το απαλό nubuck δέρμα και η αναγραφή της Norse Projects.

Και τα δύο colorways, Brown Navy και Rainy Olive, αποτελούν αναφορές στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και στο εσωτερικό της βιβλιοθήκης. Θα τα βρείτε διαθέσιμα από τις 28 Απριλίου online και στο κατάστημα της Norse Projects της Κοπεγχάγης.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR