Quantcast

Συνεργασία-έκπληξη της Moschino με το Candy Crush

Το αγαπημένο παιχνίδι Candy Crush μόλις απέκτησε τη δική του σειρά με προϊόντα ρουχισμού, μέσα από τη συνεργασία του με τον γνωστό οίκο μόδας Moschino.

Το δημοφιλές παιχνίδι ήταν η έμπνευση πίσω από την τελευταία συλλογή της Moschino με σχεδιαστή τον Jeremy Scott. «Τα σχέδια του Candy Crush είναι τόσο χαριτωμένα», είπε για τη συνεργασία ο Scott στο Hollywood Reporter, «Αγαπώ την εμφάνιση που έχει το  παιχνίδι και θεωρώ ότι θα αποτυπωθεί τέλεια στο ύφασμα». Οι καραμέλες που εμφανίζονται στο παιχνίδι πρωταγωνιστούν σε σακίδια που θα κυκλοφορήσουν σε limited edition, σε θήκες για κινητό και σε μαγιό, που θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Moschino.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Scott ή η εταιρεία κάνει μια τέτοια συνεργασία, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Barbie και την Nintendo. Η Moschino γιόρτασε τη συλλογή διοργανώνοντας το δέκατο ετήσιο πάρτι του στο φεστιβάλ Coachella, όπου έκαναν την εμφάνισή τους ονόματα όπως ο Noah Cyrus, η Paris Hilton και η Katy Perry.

https://www.instagram.com/p/BS4Kh-8AE-5/?taken-by=itsjeremyscott

candy crush

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR