Quantcast
lauren hutton

Νέο πρόσωπο της Calvin Klein η Lauren Hutton, σε ηλικία 73 ετών

Γνωστή για τις μισόγυμνες και μερικές φορές προκλητικές διαφημίσεις της με εσώρουχα, η εταιρεία Calvin Klein παρουσίασε ένα πρόσωπο για την άνοιξη του 2017 που επαναπροσδιορίζει την έννοια του “sexy”.

Η νέα καμπάνια των γυναικείων εσωρούχων της εταιρείας αποτίει φόρο τιμής στις γυναίκες όλων των ηλικιών, αφού τα μοντέλα της κυμαίνονται σε ηλικίες από 18 έως 73. Για να γίνει αυτό, η Calvin Klein συνεργάστηκε με την Sofia Coppola για να σκηνοθετήσει και να φωτογραφίσει τις διαφημίσεις.

Το καστ περιλαμβάνει πολλά διάσημα ονόματα όπως οι Rashida Jones, Kirsten Dunst, Laura Harrier, Nathalie Love, Maya Hawke (την κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman) και Chase Sui Wonder (την ανηψιά της Anna Sui). Η πιο εντυπωσιακή συμμετοχή όμως, είναι εκείνη της 73χρονης Lauren Hutton, της οποίας η ηλικία συνήθως δεν συναντάται στον κόσμο των μοντέλων και ειδικά εκείνων που σχετίζονται με εσώρουχα. Το μοντέλο εμφανίζεται στις φωτογραφίες φορώντας ένα σουτιέν και ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο αλλά και σε ένα ξεχωριστό βίντεο, όπου μοιράζεται μια προσωπική της ιστορία:

https://youtu.be/I_cPEYCbL40

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR