Quantcast
vintage

Vintage γραφομηχανή με Bluetooth πληκτρολόγιο

Τα ασύρματα Bluetooth πληκτρολόγια συνεχίζουν να γίνονται δημοφιλή. Η Elretron παρουσιάζει τη δική της εκδοχή, γνωστή ως PENNA, μία vintage γραφομηχανή που – παρά τη ρετρό εμφάνισή της – είναι κάθε άλλο παρά ξεπερασμένη. Εκτός από τη λειτουργικότητα, η PENNA διαθέτει και έναν κομψό σχεδιασμό.

Η PENNA προσφέρει την αίσθηση ενός μηχανικού πληκτρολογίου με πλήκτρα, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των λαθών. Το πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο είτε με πλήκτρα σε σχήμα διαμαντιού (για ακριβέστερη πληκτρολόγηση), είτε με ρετρό πλήκτρα χρωμίου (σαν μια παλιά γραφομηχανή). Η διάταξη του πληκτρολογίου είναι σε μια τυπική εγκατάσταση QWERTY αλλά με νέα χαρακτηριστικά για να ρυθμίζεται η ένταση, η φωτεινότητα, κλπ. Μια μπάρα τοποθετημένη στα αριστερά διευκολύνει την αποθήκευση λέξεων ή φράσεων που χρησιμοποιούνται συχνά.

Η PENNA έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές Windows, Android και iOS, καθιστώντας τη μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από κράμπες στα χέρια. Διαθέσιμη από τις 6 Απριλίου μέσω του Kickstarter σε ματ μαύρο, ροζ, λαδί ή pure white.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR