Quantcast
Polo

Ο Ralph Lauren κλείνει το κατάστημα Polo στη Fifth Avenue

Σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος, ο Ralph Lauren αποφάσισε να κλείσει το flagship store Polo στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το WWD, η κίνηση είναι μέρος του σχεδίου “Way Forward Plan” της μάρκας, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ετήσια εξοικονόμηση κόστους που υπολογίζεται περίπου στα $140 εκατομμύρια. Το σχέδιο, το οποίο εισήχθη από τον πρώην CEO Stefan Larsson, περιλαμβάνει επίσης τη μετάβαση σε μια λιγότερο δαπανηρή ψηφιακή πλατφόρμα και τη μείωση του εταιρικού εργατικού δυναμικού. Πρόκειται για μια σειρά από αλλαγές που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο του 2018.

«Η απόφαση θα βελτιστοποιήσει το portfolio καταστημάτων μας στην περιοχή της Νέας Υόρκης και θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε σε ευκαιρίες για πιλοτικές, νέες και καινοτόμες εμπειρίες των πελατών. Το brand Polo παραμένει ισχυρό και αναμένουμε να ενισχυθεί περισσότερο, καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το προϊόν και το marketing αυτού», δήλωσε η CFO Jane Nielsen.

Εμπορεύματα από το κατάστημα της Fifth Avenue θα μετακινηθούν τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναικεία flagship stores της εταιρείας Ralph Lauren στη Madison Avenue. Τα άλλα καταστήματα Polo της χώρας θα παραμείνουν ανοικτά. Παρά τη μείωση του κόστους, ο Ralph Lauren – σύμφωνα με πληροφορίες – σχεδιάζει να εξερευνήσει «νέες μορφές λιανικής πώλησης», συμπεριλαμβανομένης και της επέκτασης του καφέ Ralph’s Coffee. Επιπλέον, η ναυαρχίδα Polo Bar Restaurant στη Fifth Avenue είναι εδώ και θα παραμείνει.

Πηγή: WWD

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR