Quantcast
ARKET

Η H&M λανσάρει το νέο της brand με όνομα “ARKET”

Πρόσφατα, η H&M ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της brand με όνομα ARKET. Η επερχόμενη αλυσίδα καταστημάτων – που σημαίνει «φύλλο χαρτί» στα σουηδικά – έχει στόχο να αποτελέσει μια σύγχρονη αγορά που θα προσφέρει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και είδη σπιτιού και πολλά ακόμα προϊόντα από brands που δεν περιλαμβάνονται στα H&M.

«Το brand σχετίζεται με τη σκανδιναβική παράδοση του λειτουργικού, μακράς διαρκείας σχεδιασμού, αλλά παράλληλα συμβολίζει την αίσθηση της αισιοδοξίας και της δυνατότητας που νιώσαμε κατά τη δημιουργία αυτής της νέας μάρκας», δήλωσε ο Ulrika Bernhardtz, Creative Director του ΑRKET, σε μια επίσημη δήλωσή του. Σύμφωνα με το Business of Fashion οι τιμές θα κυμαίνονται από 39 έως 115 ευρώ.

Το πρώτο κατάστημα ARKET θα ανοίξει στις αρχές του φθινοπώρου στο Regent Street στο Λονδίνο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Κοπεγχάγης, των Βρυξελλών και του Μονάχου. Επιλεγμένα καταστήματα θα διαθέτουν επίσης καφέ και ένα μενού επικεντρωμένο στη σκανδιναβική κουζίνα. Η ιστοσελίδα του brand θα λειτουργεί από το φθινόπωρο και θα μπορούν να γίνουν αγορές από 18 ευρωπαϊκές χώρες.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR