Quantcast

Εργένικο διαμέρισμα στο Σικάγο με custom-made λεπτομέρειες σχεδιασμού

Αναζητώντας βοήθεια στο σχεδιασμό του διαμερίσματός του στο κέντρο του Σικάγο, ένας μαθηματικός συνεργάστηκε με τους Inspired Interiors. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αισθάνθηκε ότι ο χώρος θα μπορούσε να σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ατομικές ανάγκες του και όχι μόνο να υπακούει στη σχεδιαστική αρμονία.

Το εργένικο διαμέρισμα ταιριάζει με την προσωπικότητα του μαθηματικού δίνοντάς του ένα άνετο μέρος για να ζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες του. Το διαμέρισμα λοιπόν συμπεριέλαβε και τη συλλογή του από γκράφιτι. Βιομηχανικά στοιχεία συνθέτουν το χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος με αντικείμενα από ανακυκλωμένα υλικά, βιβλία και πολύχρωμα έργα τέχνης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι λάτρης των βιβλίων και της ανάγνωσης, διαβάζοντας περισσότερα από 100 βιβλία το χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές γωνιές μέσα στο σπίτι για διάβασμα. Στην κρεβατοκάμαρά του υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη για να χωρέσει την πληθώρα των βιβλίων.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του interior design, ένα κάθισμα με πλευρική στήριξη από μια Porsche του 1970, έχει διαμορφωθεί σε ξαπλωτή καρέκλα και κοσμεί το χώρο. Στον πρώτο όροφο, υπάρχει χώρος ψυχαγωγίας, όπου έχει τοποθετηθεί ένας custom-made καναπές.

   custom-made

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR