Quantcast

Πρώην βρεφοκομείο μετατρέπεται σε έναν εντυπωσιακό, οικιστικό χώρο

Αρχικά χτισμένο το 1925, το Leiden Schoolhouse είναι ένα πρώην βρεφοκομείο, που μετατράπηκε σε έναν εντυπωσιακό, οικιστικό χώρο. Κάθε περιοχή του μεταμορφώθηκε, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια νέα λειτουργία.

Ο χώρος που παλιότερα αποτελούσε μια τάξη, τώρα στεγάζει τρεις κρεβατοκάμαρες, ενώ το πρώην γυμναστήριο μετατράπηκε σε κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Ένα μεγάλο μέρος της ιστορικής γοητείας της κατασκευής κρατήθηκε ανέπαφο. Διατηρήθηκαν λοιπόν, τα κεραμίδια, οι πόρτες, οι φεγγίτες και τα ξύλινα δοκάρια. Στο εξωτερικό, εκεί που άλλοτε βρισκόταν μια παιδική χαρά βρίσκεται τώρα μια μεγάλη αυλή με υπαίθρια τραπεζαρία ιδανική για συζητήσεις.

βρεφοκομείο

Φωτογραφίες: Brigitte Kroone / Atelier Space

More Stories
wonder 18 photo designmuseum danmark 1
Το Design Museum της Κοπεγχάγης ανοίγει ξανά μετά από ανακαίνιση 2 ετών