Quantcast
Rey

Lana del Rey & The Weeknd: Η νέα συνεργασία

Είναι γνωστό πως η Lana Del Rey λατρεύει τον Weeknd. Άλλωστε η τραγουδίστρια έκανε εμφανίσεις στα δύο τελευταία άλμπουμ του Weeknd: στο άλμπουμ Beauty Behind the Madness και στο τραγούδι “Prisoner”, αλλά και στο Starboy στα τραγούδια “Party Monster” και “Stargirl Interlude”. Τώρα, φαίνεται πως ο Weeknd θα κάνει ό,τι έκανε η Lana, αφού πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της για το επόμενό της άλμπουμ.

Ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Lust for Life” έχει ήδη εμφανιστεί στη βάση δεδομένων ASCAP (Αμερικανική Εταιρεία Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών), με την Lana Del Rey να αναφέρεται ως ερμηνεύτρια και τον Abel Tesfaye (aka The Weeknd) να παίρνει τα credits για τους στίχους. Μόλις λίγες μέρες μετά, η Lana δημοσίευσε ένα έμμεσο tweet για τη συνεργασία:

https://twitter.com/LanaDelRey/status/845893135494369281

Λαμβάνοντας υπόψη πως “XO” είναι το όνομα της δισκογραφικής του Weeknd, το tweet της τραγουδίστριας κάνει μια έμμεση δήλωση για το επερχόμενο track. Η συνεργασία αυτή είναι σίγουρα σύμφωνα με την κατεύθυνση που είχε το πρώτο single, “Love”, της Lana, το βίντεο του οποίου δείχνει την τραγουδίστρια να ερμηνεύει στο φεγγάρι. Οι δύο τους είναι σίγουρα τα απόλυτα Stargirl και Starboy!

 

 

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR