Quantcast
Hermès

Νέα, ανανεωμένα σχέδια από τη συνεργασία του οίκου Hermès με την Apple

Το «πάντρεμα» του high style με την τεχνολογία είναι σίγουρα μια επιτυχημένη συνταγή, ειδικά όταν μιλάμε για την Apple και τον οίκο Hermès. Η Apple κυκλοφόρησε το 2015 τα πρώτα ρολόγια από την συνεργασία τους με τον γνωστό οίκο (Apple Watches back in 2015). Σήμερα αυτή η συνεργασία ανανεώνεται με πρωταγωνιστές νέα υλικά και έντονα χρώματα.

Η σειρά Double Tour επιστρέφει δυναμικά, με νέα υλικά, όπως “blue Zéphyr Epsom” δέρμα, ενώ για το Double Buckle Cuff χρησιμοποιήθηκε  δέρμα “Fauve Barenia”. Από την άλλη, η σειρά Single tour με το μονό λουράκι, διατίθεται σε εντυπωσιακές αποχρώσεις όπως “lime Epsom” και “colvert Swift” δέρμα. Κάθε ιμάντας κατασκευάζεται χειροποίητα στο Παρίσι ενώ το κάθε ρολόι είναι χαραγμένο με την υπογραφή Hermès. Η γραμματοσειρά πάνω στο ρολόι μπορεί να τροποποιηθεί, πάντοτε σύμφωνα με το διαχρονικό στυλ του γαλλικού οίκου.

Ο διευθύνων σύμβουλος σχεδιασμού της Apple, Jonathan Ive είχε δηλώσει όταν η σειρά είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην αγορά: «Η Apple και η Hermès κάνουν πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, χωρίς να σταματούν να αντανακλούν τη βαθιά αφοσίωσή μας στον ποιοτικό σχεδιασμό. Και οι δύο εταιρείες έχουν κίνητρο την ειλικρινή επιδίωξη της αριστείας και την επιθυμία να δημιουργήσουν κάτι που δεν συμβιβάζεται με τα δεδομένα. Τα ρολόγια της Apple και της Hermès είναι μια πραγματική απόδειξη αυτής της πεποίθησης».

Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα από την 21η Μαρτίου στα websites της Apple και της Hermès, με τιμές που ξεκινάνε από £1,199 για τη σειρά Single tour με το μονό λουράκι και £1,549 για τη σειρά Double Tour με το διπλό λουράκι.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR