Quantcast
χάρτες

Art Deco: Παγκόσμιοι χάρτες κοσμούν μεγάλες επιφάνειες τοίχων

Ένας παγκόσμιος χάρτης αποτελεί μια πολύ καλή λύση όμορφης διακόσμησης για τα κενά στους τοίχους. Άλλωστε μπορεί κανείς να τον χρησιμοποιήσει για να διδάξει στα παιδιά πράγματα σχετικά με τη γεωγραφία και τον κόσμο, όπως επίσης και για να θυμάται τα ταξίδια που έχει κάνει στο παρελθόν και να σχεδιάζει νέα. Αποτελεί απλά ένα έργο τέχνης για τον τοίχο. Παρακάτω ακολουθούν μερικές ιδέες για την τοποθέτηση του τέλειου χάρτη στο σπίτι σας.

Αυτός ο ξύλινος παγκόσμιος χάρτης προσθέτει διάσταση στο δωμάτιό σας και βοηθά το χώρο να είναι πιο «ζεστός».

 

Αυτοί οι γεωμετρικοί παγκόσμιοι χάρτες είναι φτιαγμένοι από σύρμα και σας επιτρέπουν να τοποθετείτε πάνω τους θησαυρούς και φωτογραφίες από τα ταξίδια σας.
Παρακολουθήστε τα ταξίδια σας με ένα χάρτη φτιαγμένο από φελλό. Χρησιμοποιήστε καρφίτσες και κορδόνι για να χαρτογραφήσετε τα ταξίδια, κολλήστε φωτογραφίες ή αναμνηστικά πάνω στο χάρτη για να δημιουργήσετε ένα μίνι ταξιδιωτικό περιοδικό στον τοίχο σας.
Αυτός ο μαύρος, μίνιμαλ, παγκόσμιος χάρτης αποτελεί την τέλεια προσθήκη στον τοίχο σας, πάνω από ένα ράφι ή ένα τραπέζι, αφιερωμένος στα κοσμικά ταξίδια σας.
Αυτές οι διασκεδαστικές ταπετσαρίες με τον παγκόσμιο χάρτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιδιαίτερο τοίχο στο παιδικό δωμάτιο, ο οποίος θα είναι τόσο καλλιτεχνικός, όσο και εκπαιδευτικός.
Μινιμαλιστική εικονογράφηση του παγκόσμιου χάρτη, που δείχνει την εκτίμησή σας στα ταξίδια, χωρίς να θυσιάζει την αγάπη σας για την απλότητα.
Αυτοί οι πλαισιωμένοι χάρτες προσδίδουν μία καλλιτεχνική πινελιά στον παγκόσμιο χάρτη και διακοσμούν τον τοίχο.
Όποτε ταξιδεύετε μπορείτε να ξύσετε το μαύρο χρώμα της περιοχής και αμέσως θα παρουσιάζεται η έγχρωμη εκδοχή της.
Παγκόσμιος χάρτης κατασκευασμένος από τσόχα, γεγονός που επιτρέπει να τοποθετείτε καρφίτσες σε όποιο μέρος σας ενδιαφέρει.
Ο τρισδιάστατος, πολύχρωμος, παγκόσμιος χάρτης συναρμολογείται πανεύκολα, κάνοντας τη διαδικασία ευχάριστη και διασκεδαστική.

Πηγή: www.contemporist.com

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR