Quantcast
σύστημα

Σύστημα κηπουρικής ιδανικό για διαμερίσματα πόλης

Για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, λίγο πράσινο στοιχείο εντός της κατοικίας τους μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό. Το σύστημα εσωτερικής κηπουρικής Citysens λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα μιας πιο εύκολης μεταχείρισης των φυτών εντός του σπιτιού και με λιγότερη ταλαιπωρία. Ιδανικός για μικρούς χώρους, αυτός ο «κάθετος κήπος» καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο σε μικρά διαμερίσματα και αστικές κατοικίες.

Από ορχιδέες μέχρι και αρωματικά βότανα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από φυτά και να βεβαιωθούν ότι παραμένουν ζωντανά με το έξυπνο σύστημα αυτοποτίσματος Citysens. Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να ποτίσει κανείς τα φυτά ή ακόμα και να ελέγξει γρήγορα και εύκολα το χώμα αυτό μέσω ενός smartphone. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στη λεπτομέρεια, αφού ακόμα και ο διακόπτης στη βάση του προϊόντος είναι πράσινος και έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μικρό δενδρύλλιο, που αναδύεται από το πάτωμα.

Η εταιρεία σχεδίασης LUCID αναφέρει: «Το προγραμματιζόμενο σύστημα αυτοποτίσματος Citysens μπορεί να ποτίζει τα φυτά εσωτερικού χώρου για περισσότερες από 31 ημέρες αυτόνομα. Αυτό καθιστά την εμπειρία του να έχεις τα φυτά στο σπίτι πολύ άνετη».

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR