Quantcast
καμπάνια

Pharrell Williams: Πρωταγωνιστής στην καμπάνια Gabrielle Chanel

Ο Pharrell Williams αποτελεί το πρώτο ανδρικό πρόσωπο, που πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για τον οίκο Chanel. Στα πλαίσια της τελευταίας καμπάνιας του γαλλικού οίκου λοιπόν, ο Pharrell παρουσιάζει τη νέα τσάντα Gabrielle. Αν και έχει ήδη εμφανιστεί σε διαφημίσεις και σε fashion shows της εταιρείας προηγουμένως, αυτή είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για τσάντα της Chanel.

Ο Karl Lagerfeld είπε στο WWD ότι η τσάντα μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, ακόμα και από άνδρες. Εξάλλου βρισκόμαστε στο 2017. Ο Williams είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για το ρόλο αυτό, καθώς αποτελεί ένα αστέρι της μόδας που έχει πειραματιστεί με γυναικεία αξεσουάρ, όπως τα κολιέ Chanel à la Lagerfeld. «Αν και υπάρχει η αντίληψη ότι οι τσάντες και τα αξεσουάρ προορίζονται κυρίως για γυναίκες, ως άνδρας, θέλω να φορέσω μερικά από αυτά», είπε.

Ο Williams έχει αρχίσει να φορά τη νέα τσάντα Gabrielle από δέρμα κροκόδειλου και στην πραγματική του ζωή. Αρχικά, βέβαια, είχε μπερδευτεί σχετικά με το τι θα έβαζε μέσα στην τσάντα και τη χρησιμότητά της: «Όταν ξεκίνησα να την κρατώ, δεν είχα βάλει τίποτα μέσα στην τσάντα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που την είχα. Τώρα, όμως, βάζω μέσα το κινητό μου και άλλα προσωπικά αντικείμενα».

Οι Kristen Stewart, Cara Delevingne και Caroline de Maigret πρωταγωνιστούν επίσης στην καμπάνια της Chanel, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως, στις 3 Απριλίου.

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR