Quantcast
Skiathos Blu

Skiathos Blu Hotel: Ένα σύγχρονο twist του παραδοσιακού στυλ

Στο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, το στούντιο σχεδιασμού Stones and Walls ανακαίνισε πλήρως το ξενοδοχείο Skiathos Blu Hotel. Λευκοί τοίχοι, φυσικά υλικά και η ένταξη των διάφορων υφών, συνθέτουν ένα αυθεντικό, ελληνικό ξενοδοχείο, ενώ ο σχεδιασμός των επίπλων και οι απλές, αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του δίνουν μια μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση παράλληλα.

Στο σαλόνι του ξενοδοχείου, υπάρχουν χτιστοί καναπέδες, αμπαζούρ από άχυρα, υφάσματα και καρέκλες, που αποτίουν φόρο τιμής στις παραδοσιακές πρακτικές σχεδιασμού του χώρου. Ένας συνδυασμός αυτών με τις καθαρές γραμμές και φόρμες, επιτυγχάνουν την προσθήκη μιας πιο σύγχρονης αίσθησης στο χώρο.

Στον εξωτερικό χώρο του, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα, που περιβάλλεται από δέντρα και παρέχει θέα στην παραλία κάτω απ’ αυτήν. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά καθίσματα και σύμφωνα με το υπόλοιπο εσωτερικό, έχει ένα απλό σχέδιο από λευκούς τοίχους, δάπεδα από πέτρα και φυσικά στοιχεία σε όλη του την έκταση. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν λευκούς τοίχους με γκρι λωρίδες κατά μήκος του κάτω μέρους τους. Η διακόσμηση εμπεριέχει κομμάτια όπως υφαντά τοίχου, πιάτα και διακοσμητικά πλακίδια δαπέδου, που παραπέμπουν στα παραδοσιακά στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού.

*Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου εδώ.

Photography © Vangelis Paterakis

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR