Quantcast
ποδηλάτων

Ξύλινες βάσεις για την αποθήκευση ποδηλάτων στον οικιακό χώρο

Η εταιρεία Ono λανσάρει μία σειρά από ξύλινες βάσεις για την τοποθέτηση ποδηλάτων στο σπίτι. Η start-up εταιρεία ποδηλάτων Ono Cycle μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από στηρίγματα τοίχου, που εξοικονομούν χώρο για την αποθήκευση και τοποθέτηση των ποδηλάτων.

Τα άγκιστρα μας θυμίζουν την παλαιότερη ιστορία των ποδηλάτων, όταν τα πλαίσια κατασκευάζονταν με τη χρήση ξύλου. Κάθε ένα από τα στηρίγματα τοίχου είναι κατασκευασμένο από κόκκινο δρυ, που έχει συλλεχθεί στο Wisconsin. Το ποδήλατο τοποθετείται και στηρίζεται στο μπροστινό μέρος του ραφιού, το οποίο προσφέρει επίσης χώρο για την αποθήκευση και άλλων αντικειμένων. Η σειρά περιλαμβάνει ένα ορθογώνιο ράφι, και έναν άλλο γάντζο σε σχήμα διαμαντιού, που διατίθεται σε ανοιχτό ή σκούρο φινίρισμα.

Η εταιρεία εδρεύει στο Λος Άντζελες, ενώ ιδρύθηκε το 2016 και ξεκίνησε με μια συλλογή από χειροποίητα ξύλινα τιμόνια. Το όνομα Οnο προέρχεται από μια ιαπωνική λέξη, που χρησιμοποιείται για να περιγράψει άξονες, καθένας από τους οποίους κατασκευάζεται από ξύλο αμερικανικής λευκής καρυάς – ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως σε λαβές τσεκουριού. Όλα τα προϊόντα Ono κατασκευάζονται στο Λος Άντζελες, σε συνεργασία με τοπικούς καλλιτέχνες.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR