Quantcast

Εστιατόριο μικρής αλυσίδας ενισχύει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό

Στη δεύτερη συνεργασία τους με την επιχείρηση εστίασης Dig Inn, οι αρχιτέκτονες της ASH NYC επιμελήθηκαν το σχεδιασμό ενός τετραγωνικού χώρου. Ο χώρος έπειτα, μεταμορφώθηκε σε ένα εστιατόριο της μικρής αλυσίδας εστίασης.

Μέσω του σχεδιασμού, το εστιατόριο χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστούς χώρους: έναν με τραπέζια, έναν για φαγητό take away, καθώς και έναν για ποτό και φαγητό τις βραδινές ώρες. Η ASH επέλεξε διαφορετικά υλικά για κάθε χώρο του εστιατορίου, ώστε να δημιουργήσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα. Στο μπαρ κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ η είσοδος του μαγαζιού είναι πιο φωτεινή. Στο εστιατόριο ξεχωρίζει το φωτιστικό από χειροποίητο, φυσητό γυαλί και ορείχαλκο και τα μεγάλα δρύινα και μαρμάρινα τραπέζια.

Το κομψό σχεδιαστικά παράρτημα της αλυσίδας άνοιξε τον Ιανουάριο 2017. Έχοντας μάλιστα ως δέσμευση να βοηθήσει τις κοινότητες και να προωθήσει την αειφορία, η Dig Inn δώρισε το 50% από τα έσοδα των πωλήσεων – την ημέρα των εγκαινίων του εστιατορίου – στο American Farmland Trust, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά στην προστασία εκατομμυρίων στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR