Quantcast
this.spring

this.is it: Nέα σειρά “this.spring” βασισμένη στα καινούργια χρώματα των δερμάτων

Η νέα σειρά “this.spring” είναι βασισμένη στα καινούργια χρώματα των δερμάτων, τα οποία μπορούν να εντοπιστούν σε όλα τα προϊόντα του brand, όπως στα lanyards, στα key holders, στα MacBook sleeves, όσο και στα iPhone sleeves. Βελτιώνοντας κατασκευαστικές τεχνικές και λεπτομέρειες και συνδυάζοντας δύο υλικά μαζί, έχει επιτευχθεί αντοχή στο χρόνο αλλά και μια ιδιαίτερη ευκολία στη καθημερινή χρήση τους. Το υλικό-σήμα κατατεθέν, που χρησιμοποιούν σε όλα τα προϊόντα, είναι το rubber foam και αυτή τη φορά συνδυάζεται με το ανοιχτό γκρι.

Στη “this.spring” θα βρείτε ανανεωμένη τη “this.seven” θήκη σε χρώμα βαθιού σάπιου μήλου ή ανοιχτού γκρι δέρματος, διατηρώντας βέβαια τις δύο θήκες για τα χρήματα ή τις κάρτες σας. Τα lanyards & key holders παρουσιάζονται ανανεωμένα ακολουθώντας τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως και τα MacBook sleeves, τα οποία, εντούτοις, παραμένουν λεπτά, ελαφριά, συνεχίζοντας να προστατεύουν τη συσκευή και να συνοδεύονται, όπως πάντα, από την αποσπώμενη θήκη για το φορτιστή.

Η ομάδα & το όραμα

To “this.is it είναι είναι ένα δημιουργικό studio ανάμεσα στην Κηφισιά και το Λονδίνο. Αποτελείται από μια ομάδα αρχιτεκτόνων και interior designers, εθισμένων εξίσου στην απλότητα και στο λιτό design, σε όλες του τις καθημερινές εφαρμογές. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους, που αγαπούν όσο εμείς το εκλεπτυσμένο design, τις ιδανικές θήκες για να έχουν πάντα μαζί τους τα τεχνολογικά μέσα, δίχως τα οποία δεν μπορούν να φανταστούν την καθημερινή τους ζωή πια, τόσο εντός, όσο και εκτός εργασίας. Οι τουρίστες θέλουν να κρατούν στα χέρια τους τις ολοκαίνουργιες συσκευές τους, με τη φροντίδα που θα έδιναν σε ένα νέο έργο τέχνης και ακριβώς σε αυτό επάνω δουλεύουμε εμείς, hands on, ώστε να το πετύχουμε.

H πολιτική του brand μας είναι εμείς οι ίδιοι να σχεδιάζουμε, να συνθέτουμε, να κατασκευάζουμε και, τέλος, να διανέμουμε τα προϊόντα μας. Έτσι, διαθέτουμε μόλις μια μεσαία σε ποσότητα παραγωγή, αλλά μπορούμε να προσφέρουμε premium ποιότητα.

Tο προϊόν

Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε απλά, σύγχρονα και αισθητικά καινοτόμα sleeves κατάλληλα για όλες τις Apple συσκευές. Επίσης θα βρείτε μια σειρά από lanyards, card holders & key holders. Όλα τα παραπάνω αποτελούνται από τη σύνθεση δύο υλικών, το αναγνωριστικό μας – απαλό στην υφή αλλά πολύ ανθεκτικό στη χρήση – το rubber foam και το neoprene, το οποίο αντικαθίσταται ανά περιόδους από άλλα υλικά, όπως τώρα, που παίρνει τη θέση του το δέρμα. Είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί το trademark του brand, μια διάτρητη τελεία, μέρος του “this.is it” logo και σημείο στίξης αυτού. Διακριτικά μπαίνει πάντα στην κάτω αριστερή γωνία, πάντα διατηρώντας την αισθητική μας και την πολιτική μας, να μην συμβιβάζουμε την αισθητική και το design του προϊόντος.

Tι μας κάνει ξεχωριστούς

Σας προσφέρουμε έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς και αποθήκευσης των αγαπημένων σας ηλεκτρονικών συσκευών, που αγαπάει το design όσο και την πρακτικότητα. Με ένα sleeve μπορείτε να έχετε πάντα μαζί το MacBook σας, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε επιπλέον έναν χαρτοφύλακα ή τσάντα μεταφοράς, και φυσικά μπορείτε να έχετε μαζί – σε περίπτωση που το επιθυμείτε – την εξωτερική, αποσπώμενη θήκη για το φορτιστή. Η εξωτερική θήκη, δεν τραυματίζει το υπόλοιπο sleeve με φερμουάρ ή κουμπιά, παρά αγκαλιάζει το sleeve και ασφαλίζει με velcro. Πάνω απ’ όλα όμως, αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι το identity material μας: το rubber foam. Πέραν τις απαλότητάς του στη υφή, έχει την ιδιότητα να αντιστέκεται στο νερό, να εμποδίζει τις υψηλές θερμοκρασίες να επηρεάσουν τη συσκευή καθώς και να απορροφά σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο τους κραδασμούς από ατυχήματα.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR