Quantcast
ανοιχτήρια

Ανοιχτήρια μπουκαλιών αποκτούν θέση στο interior design

Μπορεί τα ανοιχτήρια μπουκαλιών να έχουν μια πολύ συγκεκριμένη χρήση, ωστόσο ο σχεδιασμός τους έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τα καθιστά πια «στολίδια» του interior design.

Τα ανοιχτήρια Leverage – σχεδιασμένα από το studio Wander Workshop – αποτελούν τα πιο κλασικά, επιτοίχια ανοιχτήρια μπουκαλιών από 1920. Είναι κατασκευασμένα από στερεό ορείχαλκο, ενώ κάθε ανοιχτήρι διαθέτει ένα μακράς διαρκείας φινίρισμα για επαναλαμβανόμενη χρήση χωρίς φθορά. Στα πλεονεκτήματά του είναι τα βύσματα γυψοσανίδας και οι βίδες από ορείχαλκο για ασφαλή εγκατάσταση, ώστε να μπορείτε να ανοίγετε όλα τα μπουκάλια που επιθυμείτε, χωρίς να καταστρέφετε τον τοίχο σας.

Αν ψάχνετε για περισσότερη ευελιξία, μπορείτε να προμηθευτείτε τη φορητή έκδοση. Είναι ακριβώς όπως και η επιτοίχια, και δεν λυγίζει το καπάκι που θέλετε να απομακρύνεται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα αποθήκευσής του.

Το Wander Workshop θα λανσάρει το project του, Leverage Bottle Openers, στο Kickstarter στις 21 Φεβρουαρίου. Επιπλέον υπάρχει επιλογή και για εκείνους που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά για ένα ανοιχτήρι. Πρόκειται για το Leverage Key Hook, το οποίο ανέρχεται σε λιγότερο κόστος. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε δύο επιλογές: σατέν ορείχαλκο και μαυρισμένο ορείχαλκο.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR