Δυναμικός ανασχηματισμός πρόσοψης από ξύλο εκατό ετών

Οι αρχιτέκτονες της Modern Office of Architecture + Design (MODA) ανέλαβαν να μετασχηματίσουν το εσωτερικό και το εξωτερικό ενός κτιρίου σε ένα στούντιο για yoga και pilates. Ως αρχικό τους στόχο έθεσαν να δημιουργήσουν μια πρόσοψη, που θα εξέφραζε τη μάρκα του στούντιο και θα προκαλούσε αλληλεπίδραση με την κοινότητα της περιοχής. Χρησιμοποιώντας ξύλο από έλατα εκατό ετών, που βρήκαν σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη σιτηρών, η MODA δημιούργησε μια πρόσοψη πτερυγίων στο εξωτερικό του κτιρίου. Η τοποθέτηση του ξύλου αναπαριστά τις ρέουσες κινήσεις που συμβαίνουν μέσα στο studio. Η δυναμική πρόσοψη αλλάζει, ανάλογα με τη θέση από την οποία την παρατηρεί κανείς.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE