Quantcast
Art for Africa

Art for Africa: Η φιλανθρωπία συναντά τη μόδα και την τέχνη

Στο σύνολό του, το Liberty Fairs είναι μία σύγχρονη εμπορική εκδήλωση για άνδρες. Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει βασίσει την ίδρυσή της στις αγορές της μόδας και του lifestyle, φιλοξενώντας κορυφαία εμπορικά σήματα, μέσα ενημέρωσης και αγοραστές σε shows στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και τη Φλωρεντία. Το Liberty Fairs πρεσβεύει την ελευθερία και το χώρο χωρίς σύνορα. Ειδικά για την τελευταία πρωτοβουλία του, “Art for Africa”.

Τοποθετημένη ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και τη φιλανθρωπία, το “Art for Africa” είναι μια συνεργατική πρωτοβουλία μεταξύ των Liberty Fairs, 14+ Foundation και Paddle8, στην οποία 12 διαφορετικοί καλλιτέχνες ανέλαβαν να δημιουργήσουν τα έργα τους, χρησιμοποιώντας μόνο ένα Schott NYC Police Motorcycle Leather Jacket ή ένα Levi’s Denim Trucker Jacket ως καμβά τους. Καθένας από τους 12 καλλιτέχνες προσέγγισαν το έργο από τη δική τους μοναδική προοπτική, κάνοντας πραγματικά μοναδικές ερμηνείες των κλασικών εξωτερικών ενδυμάτων. Μερικοί επέλεξαν ακόμη και να μετατρέψουν το σακάκι τους σε αφόρετο έργο τέχνης.

Και τα 12 jackets εκτίθενται στο Liberty Fairs στη Νέα Υόρκη, στο Pier 94 και στο Liberty Fairs στο Λας Βέγκας, στο Εκθεσιακό Κέντρο Sands. Οι δημοπρασίες υποβολής προσφορών θα είναι διαθέσιμες στους συμμετέχοντες του Liberty Fairs και στην κοινότητα Paddle8, ενώ θα διαρκέσουν από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου (ημέρα της Ελευθερίας του Λας Βέγκας). Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα ωφελήσουν το 14+ Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, αφιερωμένη στην κατασκευή και τη λειτουργία σχολείων και ορφανοτροφείων στις αγροτικές περιοχές της Αφρικής.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR