Quantcast
ανακαίνιση

Ανατρεπτική ανακαίνιση κατοικίας χτισμένης από επιζώντες του Ολοκαυτώματος

Διατηρώντας ανέπαφη τη γοητεία του από το 1960, το Writers House αναβαθμίστηκε με μια νοσταλγική ανακαίνιση που συνδυάζει το παλαιό και το νέο. Το σπίτι χτίστηκε αρχικά από τους παππούδες του ιδιοκτήτη, οι οποίοι ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος. Συνεπώς, κατά τη διαδικασία της ανακαίνισης ήταν απαραίτητο να μην χαθεί η ταυτότητα του σπιτιού και κατ’ επέκταση τα συναισθήματα που ήταν συνδεδεμένα με αυτό. Όλα τα δωμάτια έχουν εκσυγχρονιστεί, με την προσθήκη γυαλισμένων δαπέδων από σκυρόδεμα, ασβεστωμένους τοίχους κόντρα πλακέ, νέα παράθυρα χάλυβα, ενώ στοιχεία από το παρελθόν υπάρχουν μέσα στις ταπετσαρίες, στους πολυελαίους και στο εξωτερικό πορτοκαλί τούβλο. Τα αρχικά ξύλα τύπου Jacob Rudowsky και τα έπιπλα Rudowski, ανακαινίστηκαν και συμπληρώνονται με νέα, σύγχρονα κομμάτια. Τέλος, στο εξωτερικό προστέθηκε ένα μεγάλο κατάστρωμα, που πλαισιώνεται από ένα ζευγάρι μαύρου αλουμινίου για να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή των ιδιοκτητών.

More Stories
Celebration Picasso 1973-2023
Σειρά εκθέσεων σε όλο τον κόσμο για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του Pablo Picasso