Quantcast

New Balance: Ποιότητα και σύγχρονο στυλ στη νέα σειρά 247 Sport

Η εταιρεία New Balance με έδρα τη Βοστώνη, επεκτείνει τώρα τη σειρά 247 συμπεριλαμβάνοντας τη σειρά 247 Sport σε τέσσερα χρώματα. Το σύγχρονο στυλ σχεδιάστηκε βασισμένο σε ένα σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής στο μυαλό, παράλληλα με την κλασική ποιότητα και τη δεξιοτεχνία της NB.

Κάνοντας το ντεμπούτο της σε πορτοκαλί, λαδί, μαύρο και μαύρο με στοιχεία λευκού, το νέο 247 Sport διαθέτει μία ανώτερη τεχνική πλέγματος με κατασκευή από νεοπρένιο. Το λογότυπο N, που βρίσκεται στα πλάγια του παπουτσιού και το ελαστικό υλικό στη γλώσσα αποτίουν φόρο τιμής στους δρομείς της New Balance από το παρελθόν. Η επιπρόσθετη έμπνευση του σχεδιασμού προέρχεται από το φόντι του 1300, τον ιμάντα-κολάρο του 574 και 576, καθώς και την ενδιάμεση σόλα του 998.

Ο Shinichi Kubota, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου τρόπου ζωής, δήλωσε: «Το 247 είναι το πρώτο μοντέλο που δημιουργήθηκε ως μέρος της δέσμευσής μας να δημιουργήσουμε υποδήματα που προορίζονται για το εξελικτικό concept, “Style of your Life”. Ένα νεύμα στο εικονικό στυλ, αλλά ένα σημαντικό βήμα που αντιπροσωπεύει πως ο αθλητισμός και η ζωή συναντιούνται. Ο σχεδιασμός του 247 συνδυάζει τη δεξιοτεχνία, την τεχνολογία, την άνεση και ταιριάζει στη σειρά New Balance, επειδή είναι θρυλικός και για να προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για τον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά στυλ και τρόπο ζωής όλο το εικοσιτετράωρο».

new balance

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR