Quantcast
café

Πετρόλ μινιμαλισμός σε café της Μελβούρνης

Το Biasol: Design Studio πρόσφατα ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του Little Hugh café στο Nunawading της Μελβούρνης, στην Αυστραλία. Το λιτό design ταιριάζει απόλυτα στο μινιμαλιστικό καφέ, με ένα μοτίβο από ψηφίδες να του δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Κατά το σχεδιασμό αυτού του σύγχρονου café, οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με την υπολογιστική γεωμετρία και την τριγωνοποίηση, προκειμένου να δώσουν έμφαση στο interior design. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ψηφιδωτού μοτίβου, το οποίο εκτείνεται από τα τοιχώματα μέχρι το ταβάνι. Επιπλέον, πάνελ σημύδας έχουν συνδυαστεί άψογα με ένα πλούσιο πετρόλ χρώμα για να τονίσουν τα γεωμετρικά μοτίβα. Το πετρόλ επικρατεί και στα καθίσματα αλλά και σε μέρος του τοίχου, ενώ τα τραπέζια και σκαμπό, ταιριάζουν με τα ανώτερα τμήματα των τοίχων και της οροφής.

Όσον αφορά το φωτισμό, τα φώτα που κρέμονται πάνω από τα τραπέζια είναι Kayan. Στην απέναντι πλευρά του café , ένας μακρύς πάγκος σχήματος L παρέχει τα απαραίτητα προϊόντα, κατά μήκος του χώρου. Το δάπεδο του Little Hugh είναι κατασκευασμένο από μπετόν ρητίνης, ένα πρακτικό και ανθεκτικό υλικό. Πίσω από τον πάγκο εξυπηρέτησης βρίσκονται επίσης μερικά cut-outs για την προβολή των αντικειμένων και τα φυτά. Το ψηφιδωτό μοτίβο συνεχίζει μέσα από αυτούς τους χώρους ενώ ο κρυφός φωτισμός αναδεικνύει το χώρο.

Φωτογραφίες: Ari Hatzis

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR