βάσεις ορείχαλκου

Γυάλινα δοχεία σε βάσεις ορείχαλκου εμπνέονται από dildos

Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Richard Yasmine δημιούργησε μια συλλογή από γυάλινα αγγεία, τα οποία στηρίζονται σε βάσεις ορείχαλκου και θυμίζουν dildo. Τα υπαινικτικού σχήματος γυάλινα αγγεία υποστηρίζονται σε μια βαθιά εσοχή που μοιάζει με καράφα κρασιού. Ο Yasmine στο παρελθόν, έχει πειραματιστεί με την ενσωμάτωση τέτοιων στοιχείων και σε έπιπλα, σχεδιάζοντας ένα μαρμάρινο τραπέζι με πόδια ορείχαλκου, αντλώντας έμπνευση από φαλλούς.

Σύμφωνα με Yasmine, τα δύο υλικά έχουν επιλεγεί για να αντιπροσωπεύουν τις διαφορές μεταξύ των αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων. «Προσπαθώ να διερευνήσω το φαλλικό σχήμα και να το μελετήσω από διαφορετικές οπτικές γωνίες, δουλεύοντας πάνω σε μια ορισμένη φιλοσοφία ή μια ιστορία» είπε ο σχεδιαστής. «Ο κύριος σκοπός μου είναι πάνω σε μια σταθερή βάση να διατηρηθεί ολόκληρος ο σχεδιασμός, αλλά κυρίως να περάσω ένα μήνυμα πίσω από τα έργα μου. Προστατέψτε τον εαυτό σας. Το ασφαλές σεξ είναι απολύτως απαραίτητο για την αποφυγή ανεπιθύμητων συνεπειών», πρόσθεσε.

plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_11 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_0 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_10 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_9 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_7 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_6 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_5 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_4 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_2 plugged-vessels-richard-yasmine-design-glassware-homeware_dezeen_2364_col_1

More Stories
celine elvis print 12 1
Celine: Η νέα συλλογή κατοικιδίων με πρωταγωνιστή τον σκύλο του Hedi Slimane